.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Няма такъв подарък друг.

Здравеите просто искам да ви разкажа за изненадата която направихме тази вечер на едно момиче а вие да го оцените по стоиност.Нито искам някои да ме хвали нито нищо ,просто искам да споделя защото на мене ми харесва много.

Става въпрос за приятелката на наи-добрия ми приятел която днес има рожден ден.Та след дълго мислене как да я изненадаме (понеже тя е от София ) направихме следното.Преди тя да пристигне отидохме в 1 от топ заведенията в нашия град и запазихме маса с марков алкохол и натурални сокове.Та пристигна момичето и приятелят ми я предложи да се разходят по центъра.Тя прие и те тръгнаха след като стигнаха заведението за което говоря тои и предложи да влязат и да видят (ква е хавата) и когато влезнаха вътре ги чакаше предварително уговорената маса с бутилка алкохол , сокове и удобни потъващи дивани (уж случаино) , така до тук супер обаче ние решихме да не завършва така вечера и ето я и моята мисия Буквално преди минути аз нахлух у тях с 19 свещти ( на толкова години става момичето) и ги запалих в цялата стая (може да си представите обстановката ) като добавиме Winampa които върти Мадона Justify my love.mp3 след като подредих всичко и стаята беше меко казано romantic изхвърчах с 200км от тях защото моя френд дискретно ме стрелна че пристигат.Та тъкмо бях направил 50метра по улицата и през рамо видях таксито.Мисля че ще си прекарат доста романтично.

П.С Деиствието се развива преди минути.

Незнам обаче адски се накефих на нещата дето направихме още повече като знам колко много я обича.

:P
    the world is mine

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Много сладко :P Евала за старанието

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Много сладко :P Евала за старанието
    :P браво
    ♥ I trusted you.. my mistake ♥

Голям фен Аватара на beb4yy
    аплодисменти за двете момчета който направиха страхотна изненада и я споделиха с нас =D>

браво на вас много романтично
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    готино

Повече от фен Аватара на Valhala
    \/
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Еха.
    Толкова ли искаш признание?
    Е получи го.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Еха.
    Толкова ли искаш признание?
    Е получи го.
    : ) : )

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Бива я изненадата.
    Но някак си много повърхностна ми се вижда.
    Но както и да е.
    Благодаря, че сподели с нас.

Ех много е хубаво когато любимия човек ти направи някаква изненада сигурно много си е харесала подаръка Ох де да имаше и на мен кой да ми прави такива изненади амам кой как се уреди
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Получило се е много яко, просто защото сте се подтрудили, за да го направите. Повечето момчета щяха да подарят нещо, за да излязат от ситуация, а с това, което приятеля и е направил за нея е показал колко много значи тя за него, което е наистина невероятно :P

много хубаво

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Самохвалството е лоша черта
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    чети в първите редове .....
    the world is mine

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от hndar
    Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    чети в първите редове .....
    Не мога
    Това е нещо като:
    Щях да ти кажа "педераст",
    но се въздържах.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    40 Miles from the Sun
    Искаш да оценим подаръка, но без да го хвалим или нещо подобно? Тоест се фукаш, но опитвайки се да изглеждаш скромен? Ъъ.. добре. о_O
    Не е кой знае какво всъщност, нищо оригинално - изненада в тях и в някакво заведение. Браво за усилията все пак, някои хора и т'ва не правят.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Хах браво, страхотна изненада....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Последна тийн романтика. ;/
    Иначе идеята е добра.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Получило се е много яко, просто защото сте се подтрудили, за да го направите. Повечето момчета щяха да подарят нещо, за да излязат от ситуация, а с това, което приятеля и е направил за нея е показал колко много значи тя за него, което е наистина невероятно :P
    +1

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Искаш да оценим подаръка, но без да го хвалим или нещо подобно? Тоест се фукаш, но опитвайки се да изглеждаш скромен? Ъъ.. добре. о_O
    Не е кой знае какво всъщност, нищо оригинално - изненада в тях и в някакво заведение. Браво за усилията все пак, някои хора и т'ва не правят.
    Нямам никакво намерение да се фукам ,наи-малко пък пред вас хора стоящи на стотици километри от мене и хора които дори не познавам.
    Каква ми е ползата да се хваля пред вас.

За тези които мисля че не е нищо особено ще кажа ОК всеки има право на мнение.

Но ако ти си правил/правили са ти нещо такова наистина ще се зарадвам защото една ОГРОМНА част от момчетата не се сещат и
    1 цвете да подарят.

~ aide sys zdrave ~
    the world is mine

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Нямам никакво намерение да се фукам ,наи-малко пък пред вас хора стоящи на стотици километри от мене и хора които дори не познавам.
    Каква ми е ползата да се хваля пред вас.

Но ако ти си правил/правили са ти нещо такова наистина ще се зарадвам защото една ОГРОМНА част от момчетата не се сещат и
    1 цвете да подарят.

~ aide sys zdrave ~
    the world is mine

1 цвете да подарят.

Това е така. Затова е и похвално. В крайна сметка колко момчета се сещат да бъдат 'романтични', да бъдат мили или изобщо да измислят, че и да се подготвят за своето момиче. От тези, които аз познавам - единици. Правят се все на мъжкари, колко лигаво било, глупаво и т.н, а просто ги е срам да покажат емоционалната си страна.
    Идиотия.
    Разбирам, че не се фукаш, въпреки че на пръв поглед така изглежда. Просто се радваш за това, което си/сте направил/и и че момичето на най-добрия ти приятел ще се зарадва. Малко хора биха се зарадвали толкова много на нещо, което би зарадвало и приятелите му. С цялото това лицемерие покрай нас... наистина е похвална цялата тая история.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    баси яката изненада обаче....супер сте го измислили

Цитирай Първоначално написано от what3ver

1 цвете да подарят.

Това е така. Затова е и похвално. В крайна сметка колко момчета се сещат да бъдат 'романтични', да бъдат мили или изобщо да измислят, че и да се подготвят за своето момиче. От тези, които аз познавам - единици. Правят се все на мъжкари, колко лигаво било, глупаво и т.н, а просто ги е срам да покажат емоционалната си страна.
    Идиотия.
    Разбирам, че не се фукаш, въпреки че на пръв поглед така изглежда. Просто се радваш за това, което си/сте направил/и и че момичето на най-добрия ти приятел ще се зарадва. Малко хора биха се зарадвали толкова много на нещо, което би зарадвало и приятелите му. С цялото това лицемерие покрай нас... наистина е похвална цялата тая история.
    радвам се че си ме разбрал
    the world is mine

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си