- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Няма такъв подарък друг.
Здравеите просто искам да ви разкажа за изненадата която направихме тази вечер на едно момиче а вие да го оцените по стоиност.Нито искам някои да ме хвали нито нищо ,просто искам да споделя защото на мене ми харесва много.
Става въпрос за приятелката на наи-добрия ми приятел която днес има рожден ден.Та след дълго мислене как да я изненадаме (понеже тя е от София ) направихме следното.Преди тя да пристигне отидохме в 1 от топ заведенията в нашия град и запазихме маса с марков алкохол и натурални сокове.Та пристигна момичето и приятелят ми я предложи да се разходят по центъра.Тя прие и те тръгнаха след като стигнаха заведението за което говоря тои и предложи да влязат и да видят (ква е хавата)и когато влезнаха вътре ги чакаше предварително уговорената маса с бутилка алкохол , сокове и удобни потъващи дивани (уж случаино)
, така до тук супер обаче ние решихме да не завършва така вечера и ето я и моята мисия
Буквално преди минути аз нахлух у тях с 19 свещти ( на толкова години става момичето) и ги запалих в цялата стая (може да си представите обстановката ) като добавиме Winampa които върти Мадона Justify my love.mp3 след като подредих всичко и стаята беше меко казано romantic изхвърчах с 200км от тях защото моя френд дискретно ме стрелна че пристигат.Та тъкмо бях направил 50метра по улицата и през рамо видях таксито.Мисля че ще си прекарат доста романтично.
П.С Деиствието се развива преди минути.
Незнам обаче адски се накефих на нещата дето направихме още повече като знам колко много я обича.
:P
the world is mine
Много сладко :P Евала за старанието![]()
:P бравоПървоначално написано от 3oPuTy
♥ I trusted you.. my mistake ♥
аплодисменти за двете момчета който направиха страхотна изненада и я споделиха с нас =D>
браво на васмного романтично
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
\
/
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Еха.
Толкова ли искаш признание?
Е получи го.
Бива я изненадата.
Но някак си много повърхностна ми се вижда.
Но както и да е.
Благодаря, че сподели с нас.![]()
Ех много е хубаво когато любимия човек ти направи някаква изненадасигурно много си е харесала подаръка
Ох де да имаше и на мен кой да ми прави такива изненади
амам кой как се уреди
![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Получило се е много яко, просто защото сте се подтрудили, за да го направите.Повечето момчета щяха да подарят нещо, за да излязат от ситуация, а с това, което приятеля и е направил за нея е показал колко много значи тя за него, което е наистина невероятно :P
Самохвалството е лоша черта![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
чети в първите редове .....Първоначално написано от BaiToq
the world is mine
Не могаПървоначално написано от hndar
![]()
Това е нещо като:
Щях да ти кажа "педераст",
но се въздържах.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Искаш да оценим подаръка, но без да го хвалим или нещо подобно? Тоест се фукаш, но опитвайки се да изглеждаш скромен? Ъъ.. добре. о_O
Не е кой знае какво всъщност, нищо оригинално - изненада в тях и в някакво заведение. Браво за усилията все пак, някои хора и т'ва не правят.
Хах браво, страхотна изненада....![]()
![]()
![]()
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Последна тийн романтика. ;/
Иначе идеята е добра.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
+1Първоначално написано от ifkataAa
![]()
Нямам никакво намерение да се фукам ,наи-малко пък пред вас хора стоящи на стотици километри от мене и хора които дори не познавам.Първоначално написано от AFT
Каква ми е ползата да се хваля пред вас.
За тези които мисля че не е нищо особено ще кажа ОК всеки има право на мнение.
Но ако ти си правил/правили са ти нещо такова наистина ще се зарадвам защото една ОГРОМНА част от момчетата не се сещат и
1 цвете да подарят.
~ aide sys zdrave ~
the world is mine
Нямам никакво намерение да се фукам ,наи-малко пък пред вас хора стоящи на стотици километри от мене и хора които дори не познавам.Първоначално написано от AFT
Каква ми е ползата да се хваля пред вас.
За тези които мисля че не е нищо особено ще кажа ОК всеки има право на мнение.
Но ако ти си правил/правили са ти нещо такова наистина ще се зарадвам защото една ОГРОМНА част от момчетата не се сещат и
1 цвете да подарят.
~ aide sys zdrave ~
the world is mine
Това е така. Затова е и похвално. В крайна сметка колко момчета се сещат да бъдат 'романтични', да бъдат мили или изобщо да измислят, че и да се подготвят за своето момиче. От тези, които аз познавам - единици.Първоначално написано от hndar
Правят се все на мъжкари, колко лигаво било, глупаво и т.н, а просто ги е срам да покажат емоционалната си страна.
![]()
Идиотия.![]()
Разбирам, че не се фукаш, въпреки че на пръв поглед така изглежда. Просто се радваш за това, което си/сте направил/и и че момичето на най-добрия ти приятел ще се зарадва.Малко хора биха се зарадвали толкова много на нещо, което би зарадвало и приятелите му. С цялото това лицемерие покрай нас... наистина е похвална цялата тая история.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
баси яката изненада обаче....супер сте го измислили
радвам се че си ме разбралПървоначално написано от what3ver
the world is mine