- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Няма такъв подарък друг.
Здравеите просто искам да ви разкажа за изненадата която направихме тази вечер на едно момиче а вие да го оцените по стоиност.Нито искам някои да ме хвали нито нищо ,просто искам да споделя защото на мене ми харесва много.
Става въпрос за приятелката на наи-добрия ми приятел която днес има рожден ден.Та след дълго мислене как да я изненадаме (понеже тя е от София ) направихме следното.Преди тя да пристигне отидохме в 1 от топ заведенията в нашия град и запазихме маса с марков алкохол и натурални сокове.Та пристигна момичето и приятелят ми я предложи да се разходят по центъра.Тя прие и те тръгнаха след като стигнаха заведението за което говоря тои и предложи да влязат и да видят (ква е хавата)и когато влезнаха вътре ги чакаше предварително уговорената маса с бутилка алкохол , сокове и удобни потъващи дивани (уж случаино)
, така до тук супер обаче ние решихме да не завършва така вечера и ето я и моята мисия
Буквално преди минути аз нахлух у тях с 19 свещти ( на толкова години става момичето) и ги запалих в цялата стая (може да си представите обстановката ) като добавиме Winampa които върти Мадона Justify my love.mp3 след като подредих всичко и стаята беше меко казано romantic изхвърчах с 200км от тях защото моя френд дискретно ме стрелна че пристигат.Та тъкмо бях направил 50метра по улицата и през рамо видях таксито.Мисля че ще си прекарат доста романтично.
П.С Деиствието се развива преди минути.
Незнам обаче адски се накефих на нещата дето направихме още повече като знам колко много я обича.
:P
the world is mine