Аз съм ЗА(особено когато се отнася за дредс)
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
За мн ясно. С дълга коса съм от 7 клас вече е до кръста някъде. Повечко грижи иска но е супер яко
Thrash 'Til Death
Заа![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
+1Първоначално написано от Jumbie483
мен мн ме кефаат...до преди месец бях влюбена в такъв...според мен са супер сладки ...(ама ест да не са с толко дълги като на металистите )![]()
еми това е все едно за или против момичетата със къса коса,всеки ще си се носи както иска,а аз лично съм ЗА![]()
To infinity and beyond.
...
за
само да се къпят![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
всеки си има собствен вкус..аз лично мн искам да си сложа изкуствена.. те са ми слабост ..
![]()
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
bohoho аз съм с дълга коса не знаех ,че толкова много момичета харесват дългокоси![]()
Венити...из дефинитли май февърит син (rock)
За.Въпрос на личен избор е ; ))
Stay up all night with the stars *
Аз съм ЗА!
Но все пак и зависи от момчето,смисъл трябва да му отива![]()
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
естествено, че за дълга коса rLzZ![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Какъв е проблема момче да има дълга коса? Но пък някакви напудрени олигофрени които като си метнат оня кичор през лицето и ми иде да ги ритна в празната кофа с кубинката барем нещо им влезе в главата.
Йога и мъдрост
аз не си падам много по момчета с дълги коси .. най много до раменете но по надолу вече става грозно
това си е моето мнение всеки си решава дали ще е с дълга или къса коса
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...