- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с чорапите?
Да започна с това, че не става въпрос за секси копринени с жартиери примерно, а за унисекс (до глезена, 3/4, едноцветни, шарени, мръсни, вълнени и т.н.)
и на мен не ми дреме - като те удари хормона едва ли ще гледам с или без чорапи
Дреме ми!![]()
Ква фаида с чорапи или без , по хубу с чорапите да не истине човек , аз примерно като ми истинат краката и се разболявам .Аи така повече енергия ще има човек ще е затоплен)
С терлици.
На мен ми действат страстоубиващо![]()
Пфф дреме ми качили ще я е*а с крака![]()
стига на средния да имам гумен чорап
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
оф боже.....беше секс с белъото,там някой спомена чорапи изприказва се достатъчно и за белъото и за чорапите и ся някой се почуди ква тема да пусне и ето я тъпата тема .едно и също напрао незнам как не ви е писнало
Сега е твой ред да пуснеш тема "Секс с родопски одела"Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
аз тъпи теми не пускам.не ме бива в пускането на теми и не правя жалки опити
хич не ми дреме :Ь
През зимата, когато ми е по-студено - със
Иначе без.
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1Първоначално написано от mirmark
![]()
http://prize.bg/dArK_sMoOkEy Влезте тук,като се регистрирате и отговорите на въпроса можете да спечелите мобилен телефон!
Гласувах с ''Без'' , не защото на някои от нас му миришат краката,а защото ми вади очите това може да ми развали цялаото настроение това с чорапите![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
И на мен ...особено ако миришат от 1 км и излиза зеленичко от тяхПървоначално написано от BlackWings
![]()
![]()
![]()
![]()
Даже и с панталон..![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Първоначално написано от w0sh
zn li prez kude mi minava s ili bez ;]
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Ааабе, не знам.. По принцип не ги махам, понеже е зимица и е хладничко... Но иначе не е много приятно да гледаш голо тяло с едни чорапи отдолу.. И на мен не ми дреме много, пък и на моя съм му свикнала на тоталната липса на чувство за външна естетика...![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.