- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната любовна история
Ето че и аз имам проблем с любовта...всичко си беше наред до миналата година птичките си пееха слънцето си грееше и ето че се запознах с едно момче по скайпа.В началото бяхме просто приятели /колкото и банално да ви зучи/ но после нещатата се задълбочиха за жалост само от моя страна...наистина мн го харесах всяка вечер си мислих за него но осъзнах че нямаме бъдеще заедно защото той живее чак в Стара Загора /аз съм от София/.Опитах се да го забравя но безуспешно...опитах се да тръгна с друго момче но не мога да спра да мисля за него.
И така минаха се месеци а аз все още мислих за него и ето че вече стана година...просто не мога да кажа на сърцето си да спре да мисли за него и най-гадното е че с всеки изминал ден с всяка изминала секунда в която си пиша с него разбирам колко общи неща имаме и колко общи планове за бъдещето имаме.Той е просто моята мечта романтичен е мил умен забавен излишно е да казвам че е най-красивият човек на земята защото този в когото сме влюбени винаги изглежда мн по-хубав от който и да било...той не знае за мойте чувства макар и многократно да съм искала да му кажа какво мисля и чувствам но винаги нещо отвътре ме е спирало...може би е страх от отхвърляне или страх от това че може би той изпитва същото към мен но връзката ни няма шанс...Доста пъти съм ревала на тази тема и просто не знам какво да правя.Имам чуството че той може да бъде мой единствено в мислите и сънищата ми но това не ми е достатъчно искам да мога да го прегърна да го целуна и да изкрещтя с пълно гърло колко много го обичам...НО... не мога просто не мога...
Защо винаги трябва да е толкова трудно защо винаги трябва да има някаква драма не може ли като си влюбен в някой и той да е влюбен в теб защо винаги трябва да е толкова сложно и да има един милион пречки м/у вас и вашето щастие...
П.П.: Понякога дори си мечтая да се оженя за него...поне знам че никой не може да ме спре да мечтая
Интернет любов.
Еха.
Доста битнишко.
Ами лпфти ситуация определено... аз си мисля че все пак м имогла да започнеш да му намекваш за чувствата ти... намекни му за това че иксаш да дойде в София... и така от игри и закачки нещата си се казват повярвай ми...знам го...За една година писане той те е опознал много добре... и си мисля че ако все пак измежду тези закачки му разкриеш всичко ще може да прецени доста добре какво изпитва той защото вече те е опознал добре..
Не чакай твърде много защото един ден той може да започне да ти разказва за някоя друга... и тогава вече ще се съсипеш!!!
Успех ти желая...дано се получи!!! :P Дано съм ти помогнала! :P
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
В същата ситуация съм горе-долу и понеже като все пак ме обхванат някви сили на надежда( да си имам изразите),знаеш ли какво си мисля?
Знаеш че той е там,знаеш че имате много общо,знаеш че е идеалния за теб и просто така го чувстваш.А знаеш ли колко хора търсят това през целия си живот и не го откриват?!?Ако ти е писано,ако наистина е идеалния за теб,всичко ще бъде наред и ще бъдеш най-малкото щастлива![]()
Просто се замисли че го има и всичко ще е по-лесно,повярвай![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ами време е птичките да спрът да пеят отново...Ще има да си чакаш,точно за това ги мразя тея виртуални глупости.Освен да те объркват и шантажират друго не правят
.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Няма смисъл да му казвам какво чувствам защото едва ли ще го пуснат в Сф а и мен никога няма да ме пуснат да отида в Стара Загора а и както SuperBadSuperFresh каза ако ни е писано ще се съберем...някой ден![]()
mislq,4e trqbva da my spodeli6 4yvstvata si!taka 6e prestane6 da se izmu4va6 i ti sama kaza,4e nqmate bude6e,prosto s vremeto 6e go zabravi6 i 6e sre6ne6 dryg!![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Сподели му чувствата си от личен опит го казвам , може и нищо да не стане ,но поне ще си спокойна ,че си направила и казала всичко от себе си . Ако наистина толкова го обичаш , и ако ви е писано ще бъдете заедно , понякога не всичко изглежда толкова невъзможно ,просто си помисли колко наистина го искаш .Ако пък решиш , че няма как наистина реално да се получат нещата най-добре ще е да по спреш контактите си с него ,и да излизаш повече ,докато не срещтнеш някой друг, с който да го забравиш.Успех![]()
![]()
10х за вс съвети но все пак реших да не му казвам защото ако не изпитва нищо ще съм преебала едно мн здраво приятелство /макар че аз не го чувствам като фр/