Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
Ами де да знам , щото ония ден една позната ми прави свирка , и мия прави около 20 мин и повече сигурно и почна да се изнервя що така несъм свършвал че дори и като сме правили секс също.И аз и викам ми издръжлив съм ко да направя , и тя вика че досега небила срещала такова момче , и че момчетата с които тя го е правила са свършвали някои за по малко от 5 мин други най-много за 10 туи става дума за 1-вия тек .
Аз досега само с едно момиче съм свършвал по време на секс и то беше защото първо го правихме на плажа 1 час после отидохме унас и там още 20-30 мин и тогава свърших ама бях уморен , щото преди да се видим бях на работа след туй се видяхме сеск праихме , после пеша до нас на 20-30 мин от плажа и секс нали пак .
Иначе и с др момичета скоито съм бил, бавно свършвам първия тек , имаше с една го праихме 2 часа и на нея и писна и вика аи после ще продължим .
Че затуй се чудя , как така аз пърия тек мога да го правя час и повече а повече то момчета (поне от приказки на момичета) го правят наи много между 5 и 15 мин .
Аз чесъм издръжлив си го знам .
Умря циганката дето те фалеше, че сам почна се фалиш..
Колкото до темата ти явно си толкова добър в леглото затова издържаш толкова (в обратния смисъл)