.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Притеснително :s

Много моля за помощ, ето го и проблема ми... Обескосмявам си триъгълника с епилатор, но непрекъснато ми излизат малки гнойни пъпчици, които са ужасно неприятни. Може ли да ми кажете как да избегна появата им? Ии имам още един въпрос относно кола-маската, който е леко глупав, но все пак. Мисля да отида на кола-маска за триъгълника, но колко трябва да са дълги косъмчетата?? И каква е г/д цената на тази процедура... Благодаря предварително :]

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Начи малките пъпчици няма как да ги избегнеш, те неизбежно се появяват след употребата на апилатор.. и пти мен ги има..
    а относно колата.. за да ги хване, трябва да са поне 5мм и нагоре дълги.. а процедурата не си спомням колко беше, отдавна ходих за последно - средно м/у 10 и 20 лева би трябвало да е.. по-скоро до 15 ма да не те излъжа мн зависи и от салона, в който ще отидеш

Благодаря ... а след кола маска появяват ли се пак въпросните пъпчици

Град
    Испания
    аз съм най - доволна от кола маска и не ми се появяват никакви пъпчици

Може би си зависи от кожата, на мен не ми се появяват пъпки.
    Мойта козметичка взима 10лв.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Sofia
    ами идеята е след като се епилираш да хванеш едно памуче напоено с някаква дезинфекциозна течност да промиеш мястото и после по възможност да не обливаш с вода поне 16-18 часа ... защото точно тези пъпчици са инфекция причинена след като кожата е раздразнена от обезкосмяване ... то и за това казват след кола маска не се къпе поне 12 часа ... както и след козметик за почистване на лице

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си