.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    Там някЪде...

За каремчето..един въпрос

Незнам точно как да го обесня но дано да ме разберете.Аз имам д/г слаб корем,но...долната му час (ако така се казва) там имам мазнинка.Горе ребрата ми можеш да ги препроиш,там нямам никви мазнини,но долу имам мазнинки на корема.Малко са,но се пак не искам никви мазнинки около корема.Как да ги махна тея мазнини,но да не отслабвам повече(в горната част) Дано да сте ме разбрали. Пишете плс

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Ами според мен скачането на въже илил бягането ще ти помогне+подходящите упражнения.Аз така се справих с тях

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от shell
    Ами според мен скачането на въже илил бягането ще ти помогне+подходящите упражнения.Аз така се справих с тях
    А кои са тея подходящи упражнения? коремните преси ли? и...онова неща дето лягаш на пода вдигаш си краката 10 см. нагоре и разтваряш,затваряш (тва прозвуча малко странно ) тея са за стягане май...

Град
    Варна
    Ако питаш мен, най-добре да се консултираш с някой професионалист. Тук, единственото, което може някой да те посъветва е, ако искаш да отслабнеш цялостно. Но щом става въпрос за определена зона от тялото - по-добре говори с някого, за да не се получи нежелан ефект.

Успех.
    Това, което е лесно, не е интересно.

по принцип е нормално да ти е по подут корема отдолу
    единственото решение е да направиш и горната част като колната (плочки)

Лягаш по гръб на леглото,хващаш се за ръба му и започваш да си вдигаш краката до горе и после да ги сваляш само че на няколко см от леглото,а не напълно защото така се губи ефекта от самото упражнение.Дано си ме разбрала.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Мега фен Аватара на mynichka
    Аз мисля, че с бягане ще постигнеш ефекта, който искаш
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си