- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- скъса се?
Правихме сеск с приятеля ми на задна и презерватива се скъса.Веднага го извади и го смени.После не продължихме и аз му направих чикия за да свърши(далече беше от свършването).Бях точно след оволация.Минаха 3дена късно е за хапчета.....
Какви са шансовете да съм бременна?
Направих си тест но доколкото знам не са валидни на 3тия ден...(беше отрицателен)
Ем (далече беше от свършването) нз какво сте се панирали ..Първоначално написано от Rockkk
@-->---
Няма никакъв шанс. Не ги слушай тия с Дева Мария и Господ - дори и той едва ли е могъл да я забремени без да свърши.![]()
Аха мерси.Мен ме притесняваше това че по време на акта мъжа изхвърля малко количество сперма ....... и да не би..... ааа определен тест ще се прави
Не мисля, че има за какво да се притесняваш.![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
има много такива теми, но и според мен няма за какво дасе древожиш
![]()
![]()
БлЯя..БлЯ...
На задна доста трудно да забременееш...А и сама каза,че е бил далеч от свършване..СпокоиноПървоначално написано от Rockkk
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
защо да е трудно да се забременее на задна неможах да разбера?
не е трудно, но той не е свършвалПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
Че ти не знаеш ли за най-новия метод на контрацепция? След стискането на палци , сексът на задна е най-сигурният метод да не забременееш , и добре че има такива умни хора да ни го кажат , че какво ще правим иначеПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
![]()
Така е - това е най-новата контрацепция - казва се "Бебе +"Първоначално написано от BlackWings