- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- изключване
преди когато давах изключване на компа ми излизаше три бутона за изклучване за рестартиране и там някъв друг, но аз оня ден пипах нещо по компа и вече като да изключване ми излиза само какво искате да направи компютъра ви и там одоло пише изключване и там някви други може ли да ми кажете как да го няправя да ми се изклучва както преди.
Ами друг път не базикай![]()
Влез в Control Panel---»Taskbar and Start Menu---»Start Menu и след това избираш Classic
нямам предвит тва за което ти казваш. имам предвит че като натисна върху изключване на компютра преди ми излизаха три бутончета а сега не излиза нещо друго
shadow4e
Писна ми да ти редактирам всеки път постовете!!! Има бутон "редактирай", който стои горе вдясно на всяко твое мнение.
е ще ми кажеш ли как да го опраяПървоначално написано от WooDy
Първоначално написано от WooDy
аз ти казвам че дори и като компютъра ми се включва ми иска няква парола и отгоре ми пише името на администратора аз не давам никва парола и компа си почва и питам как да го махна и като изключвам пак излиза нещо такова но не същото
Олее манияк![]()
Нещо не разбирам ... като влезнеш (включиш компа) ти иска парола и ти кат натиснеш Enter дори и без парола си влизаш така ли![]()
да ако напиша нещо не влизаПървоначално написано от WooDy
чай ся да дам скрееншот
Влез в Control Panel---»User Accounts---»Избираш Administrator---»Даваш Remove Password---»След това даваш Enter---»След това ресваш компа и трябва да не е така... Аз току-що го направих и стана (Аз съм с Windows XP)
казава ми че съм инсталирал netwer и докато не го премахна няма да може да се смени ако знаеш как да го махна
netwer
network има ама netwer![]()
a писало netware
едит: поиграх си и намерих скрийна който ми отвори очите заповядай,ще се справиш!
имах същия проблем с компютъра на жена ми,що ровене беше в нета и най сетне го открих,има инсталиран тоя протокол NetWare като го махнеш ще ти се активират тия две поленца,даваш им отметките и всичко е 6! Къде да го търсиш ли...трябва да влезеш в мрежовите връзки,локал ареа кънекшън,Свойства(пропърти с) и там в прозорчето се намират протоколите,маркираш този,даваш ънинстал и рестартираш,после влизаш в менюто с акаунтите и даваш отметките...не ме бива в обясненията,но дано схванеш!
ок мерси много