.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на girl4eety

лунната диета

Имали някой, който я е правил и е доволен и наистина действа...Аз мисля сега да я пробвам, но да знам поне дали има ефект, че трябва цял ден на вода да се кара само и да знам ако работи да се жертвам, та чакам мнение
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Град
    Хасково
    Веднъж я пробвах.. Не бях яла около 16ч и си изповръщах домашните сокове от НЕядене.. Тя е по- скоро като за пречистване.. Аз ти препоръчвам http://www.dieti-otslabvane.com/90-д...е#comment-172 + спорт и гарантиран ефект

Мега фен Аватара на mynichka
    Аз я спазвах преди, има ефект..ама после си много гладен и се натъпкваш (меко казано) но сега си водя здравословен начин на живот, не спазвам лунната диета и съм 39-40 кг (не ми се карайте..ниска съм! )
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Варна
    Ох, я дайте малко инфо за тая лунна диета, че напоследък всеки втори за нея ми говори, а аз така и не разбрах в какво се състои. Любопитно ми е. Предварително благодаря за инфото.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Claudette
    Ох, я дайте малко инфо за тая лунна диета, че напоследък всеки втори за нея ми говори, а аз така и не разбрах в какво се състои. Любопитно ми е. Предварително благодаря за инфото.
    еми значи лунната диета си има определени дни в които се пази( сега не ги знам точно, но се разрови в гогъл и ще си намериш за цяла година) и така почва примерно сряда в 12:33 наобяд и свършва в 12: 33 наобяд в четвъртък..по време на лунната диета не се яде абсолютно нищо, пие се само минерална (или обикновена) вода, но за препоръчване е минерална! И уж се свалят по 1-2 кг Дано да съм ти помогнала
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Определено има ефект,но става бавно.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Claudette
    еми значи лунната диета си има определени дни в които се пази( сега не ги знам точно, но се разрови в гогъл и ще си намериш за цяла година) и така почва примерно сряда в 12:33 наобяд и свършва в 12: 33 наобяд в четвъртък..по време на лунната диета не се яде абсолютно нищо, пие се само минерална (или обикновена) вода, но за препоръчване е минерална! И уж се свалят по 1-2 кг Дано да съм ти помогнала
    Благодаря за инфото.

Ноооо ...това ми се вижда твърде ненадеждно, за 1-2 кила, цял ден само на вода ...едно, че не е полезно, ами и после като се натъпчеш - пак ще качиш.
    Това, което е лесно, не е интересно.

ами то си има определени часове и дни в които се прави и последния път когато я правих бях свалила 2 кг точно, ама е трудно.Но не съм ги качила, 42 съм, о;е два кг другия път и съм точно...

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Веднъж я пробвах.. Не бях яла около 16ч и си изповръщах домашните сокове от НЕядене.. Тя е по- скоро като за пречистване.. Аз ти препоръчвам http://www.dieti-otslabvane.com/90-д...е#comment-172 + спорт и гарантиран ефект
    Господина по физическо ни я каза тази.А щом той я казва значи ИМА ефект.Повярвайте ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си