.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    ами всичко зависи, както вече казаха, аз от почти 4 години съм с моя приятел, но не съм се замисляла за бъдещето, защото не знам какво ще се случи с мен тази година. Ще кандидатствам в чужбина и ако ме приемат ще отида, ако не- ще съм си в България. Всичко ще се изясни в близките месеци..

Град
    In Devil's Castle
    няма определена възраст... строго индивидуално е
    someone else...

17, 18 при някой и по рано

Ми аз съм на 16 приятеля ми е на 18.. незнам дали ще ми е последен, но силно го желая и нямам никакво намерение да търся някой друг... наскоро се бяхме скарали(беше почнал да се държи доста кофти което не е присъщо за него) и съм излизала и с други момчета, но с който и да излизам не мога да спра да мисля за него.. никой не може да има нито тялото му нито интелигентрноста му.. нито може да е чаровен и да ме накара да го обичам както той ме накара преди година и нещо.. няма момче за което и да ми е пукало повече..

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от MaMkaMy
    добре де питам приблизително каква възраст.... 10-15-20... а може би като почнат да стават дърти и грозни та да не ги харесват вече.... според мене някои имат ебати самочувствието без покритие...
    Шефе ти си от мойта партия

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Над 18. Преди това са детски работи. Не че и след това няма подобни прояления ама..главно към 18-20 почват проблясъците. По-рано дума да не става!
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Цитирай Първоначално написано от DeathRogue

Kakto kazaha i drugite pri vsqka edna e razli4no..Moqta priqtelka misli 4e az sum mom4eto na neinite me4ti i seriozno se zamislq za ob6toto ni bude6te vupreki 4e e na 15 ;]
    А ти как мислиш? Просто ми е чудно

И наистина към 18-19 години - попринцип, преди завършването, когато осъзнаеш, че живота тепърва ще те блъсне челно, започваш да се замисляш какво ще правиш за напред (сори ама забравих да добавя одеве)

Аз с пълнолетието си се вкарах във филма.
    Една приятелка пък ей сега чукна 20така и си е разграфила бъдещето по план... след 2 години трябва да се е сгодила, след още 3 забременяла...
    Всъщност е въпрос на 'узряване', когато се почувства готова. И когато си намери Мъжът за нея...
    Ето... голямата ми братовчедка е на 36 и още не й увира акъла. До 60 имало време... еми... да, има.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    При всеки човек е различно,все пак не сме еднакви

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Различно при всяка, а при някои така и не идва този момент...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ми честно казано все още не съм мислила сериозно по тоя въпрос за бъдещето ми с един човек... Може би като дойде точния човек и като усетя, че наистина той е за мен тогава ще почна да се замислям за общо бъдеще с него
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    След 20 год...

4esno kazano sega sum na 16 po4ti 17 i mom4eto s koeto sum e purvoto s koeto sum i ne gledam na nego kato na poredniq... i toi taka mi e kazval .. ve4e sme ot izvestno vreme zaedno i nqkak ot tova koeto toi mi e kazval si pravq izvoda 4e i 2mata imame dosta golemi planove za vruzkata ni ta tai de ne e do vuzrast ami .. do tova s kakuv 4ovek si

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    На 14 съм .. вече се замислям.. според мен зависи от човека до теб.. аз мисля, че той ще ми е последния.. даже си говорим как ще си живеем.. ще си имаме две дечица.. направо прекрасноо!!
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Ми аз съм на 15..С приятеля ми в момента вече имаме планове-след около 2 години ще се премести да живее тука /в друг град е/ и ще живеем заедно.Адски много се надявам това да стане,и да ми е последния,а не поредния За другите незнам,само за себе си мога да определя защото при всеки е различно

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    няма такава възраст
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    няма такава възраст
    Шш майна какви са тия снимки Не те ли е срам ц ц ц

Зависи от човека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми