- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- споделете момичета...
няма определена възраст... строго индивидуално е
someone else...
17, 18 при някой и по рано
Ми аз съм на 16 приятеля ми е на 18.. незнам дали ще ми е последен, но силно го желая и нямам никакво намерение да търся някой друг... наскоро се бяхме скарали(беше почнал да се държи доста кофти което не е присъщо за него) и съм излизала и с други момчета, но с който и да излизам не мога да спра да мисля за него.. никой не може да има нито тялото му нито интелигентрноста му.. нито може да е чаровен и да ме накара да го обичам както той ме накара преди година и нещо.. няма момче за което и да ми е пукало повече..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Шефе ти си от мойта партияПървоначално написано от MaMkaMy
![]()
Над 18. Преди това са детски работи. Не че и след това няма подобни прояления ама..главно към 18-20 почват проблясъците. По-рано дума да не става!
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
А ти как мислиш? Просто ми е чудноПървоначално написано от DeathRogue
![]()
И наистина към 18-19 години - попринцип, преди завършването, когато осъзнаеш, че живота тепърва ще те блъсне челно, започваш да се замисляш какво ще правиш за напред (сори ама забравих да добавя одеве)
Аз с пълнолетието си се вкарах във филма.![]()
Една приятелка пък ей сега чукна 20така и си е разграфила бъдещето по план... след 2 години трябва да се е сгодила, след още 3 забременяла...![]()
Всъщност е въпрос на 'узряване', когато се почувства готова. И когато си намери Мъжът за нея...
Ето... голямата ми братовчедка е на 36 и още не й увира акъла. До 60 имало време... еми... да, има.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
При всеки човек е различно,все пак не сме еднакви![]()
Различно при всяка, а при някои така и не идва този момент...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ми честно казано все още не съм мислила сериозно по тоя въпрос за бъдещето ми с един човек... Може би като дойде точния човек и като усетя, че наистина той е за мен тогава ще почна да се замислям за общо бъдеще с него![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
След 20 год...
4esno kazano sega sum na 16 po4ti 17 i mom4eto s koeto sum e purvoto s koeto sum i ne gledam na nego kato na poredniq... i toi taka mi e kazval .. ve4e sme ot izvestno vreme zaedno i nqkak ot tova koeto toi mi e kazval si pravq izvoda 4e i 2mata imame dosta golemi planove za vruzkata nita tai de ne e do vuzrast ami .. do tova s kakuv 4ovek si
![]()
На 14 съм .. вече се замислям.. според мен зависи от човека до теб.. аз мисля, че той ще ми е последния.. даже си говорим как ще си живеем.. ще си имаме две дечица.. направо прекрасноо!!![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Ми аз съм на 15..С приятеля ми в момента вече имаме планове-след около 2 години ще се премести да живее тука /в друг град е/ и ще живеем заедно.Адски много се надявам това да стане,и да ми е последния,а не пореднияЗа другите незнам,само за себе си мога да определя защото при всеки е различно
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
няма такава възраст![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Шш майна какви са тия снимкиПървоначално написано от tuzaro
Не те ли е срам ц ц ц
![]()
Зависи от човека.![]()