.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен
    Град
    {СоФеТо}

Помощ за маникюр

Здравейте, решила съм, че най-сетне ще имам хубави нокти. Купух си заздравител Перфект 3 в 1 и сега очаквам някакъв резултат. Имам 2 въпроса към вас и разбира се ще се радвам ако ми помогнете :P Първо, наскоро ми подариха 1 комплект за маникюр с всичките му джунджурийки (пила, нокторезачка, нещо си за избутване на кожичките ), но незнам кое за какво се използва. И много ще се радвам ако ми кажете някакви съвети за заздравяване на нокътя и за пожълтяване. Надявам се заздравотеля да свърши работа, но искам и някакви домашни изпитани рецепти

ПС. Ако има такава тема, съжелпвам, че не съм я видяла
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Град
    Горна Оряховица
    http://krasota.rozali.com/race/p7321.html
    Виж това, може да ти е полезно.

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Мовеш да си купиш стимуланта на Икаров..испитано действа, а също тъка и Бадемово масло... Не използвай много искрящи лакове и поне два дена в седмицата трябва да оставиш ноктите си само със зъздравител.. успех

Аз ползвам на Еври с/у пожълтяване едното и другото за по-бърз разтеж на ноктите.Определено и 2те имат ефект.Опитай ги
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Аз ползвам на Еври с/у пожълтяване едното и другото за по-бърз разтеж на ноктите.Определено и 2те имат ефект.Опитай ги
    Това крам ли е? Иначе много благодаря на всички, които се отзоваха. Много сте мили

Цитирай Първоначално написано от Dian4ety
    Мовеш да си купиш стимуланта на Икаров..испитано действа, а също тъка и Бадемово масло... Не използвай много искрящи лакове и поне два дена в седмицата трябва да оставиш ноктите си само със зъздравител.. успех
    a каква е цената на въпросния стимулант?

За какво е това бадемово масло? И колко струва горе долу?
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    http://krasota.rozali.com/race/p7321.html
    Виж това, може да ти е полезно.
    това беше много интересно и полезно
    може да опиташ нещо мвого лесно и всъщото време ефикасно-всеки ден си мажеш ноктите с няколко капки лимонов сок,който ще заздрави ноктите,ще премахне кожичките и ще им придаде красив външен вид!

Моите нокти са много чупливи Като ги поддържам не се чупят чак толкова, но какви грижи и колко време на ден ми отива... Купих си кристална пила, която уш е по- добра.Масло за нокти на "Икаров". Различни заздравители.Този на perfect и аз го имам, но съм по доволна от този за силни нокти, бананов цвят е .. Освен това, за да не бъркаш кой "инструмент" за какво е, можеш да направиш като мен.Аз си купих един комплект с най-различни представки и едно устройство.На две степени е и само сменяш представките.То само ти пили ноктите, маха кожичките, полира... апсолютно всичко и съм много доволна.Има и най-различни "бани" за нокти, но има много теми за тях и с помоща на търсачката ще ги откриеш.Е пожелавам то успех и дано съм помогнала с нещо

Град
    Wonderland
    За съжаление и аз нямам добри нокти,в смисъл стигам до определена дължина и се чупят,консултирала съм се с лекар и ми препоръча витамини калции,както и да втривам рибено масло в ноктите всяка вечер,пробвала съм и баешката рецепта с йод,но пак съм си с къси нокти,изглежда си е до ген и даденост,тези лакове и рецепти на мен не ми помогнаха лично,смятам,да си направя ноктопластика пон временно да се видя с дълги нокти.

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Моите нокти са много чупливи Като ги поддържам не се чупят чак толкова, но какви грижи и колко време на ден ми отива... Купих си кристална пила, която уш е по- добра.Масло за нокти на "Икаров". Различни заздравители.Този на perfect и аз го имам, но съм по доволна от този за силни нокти, бананов цвят е ..
    Имаше ли ефект ?

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Моите нокти са много чупливи Като ги поддържам не се чупят чак толкова, но какви грижи и колко време на ден ми отива... Купих си кристална пила, която уш е по- добра.Масло за нокти на "Икаров". Различни заздравители.Този на perfect и аз го имам, но съм по доволна от този за силни нокти, бананов цвят е .. Освен това, за да не бъркаш кой "инструмент" за какво е, можеш да направиш като мен.Аз си купих един комплект с най-различни представки и едно устройство.На две степени е и само сменяш представките.То само ти пили ноктите, маха кожичките, полира... апсолютно всичко и съм много доволна.Има и най-различни "бани" за нокти, но има много теми за тях и с помоща на търсачката ще ги откриеш.Е пожелавам то успех и дано съм помогнала с нещо
    Има ли къде в интернет да се види това устройство, за което обясняваш?
    Маслото на Икаров и аз го ползвам, но не съм много редовна. Мисля, че има някакъв ефект. И понеже някой беше питал - около 2 лева струва.

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от diva4e92
    a каква е цената на въпросния стимулант?
    2,10 вчера си купих нов

За какво е това бадемово масло? И колко струва горе долу?
    Чела съм , че подхранва ноктите струва около 2,30
    П.П. Аз си правя с него и маски за коса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си