.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Как да му намекна...

Историята ми е следната... Запознах се с едно момче от моето у-ще и двамата се харесахме, знам го защото един негов приятел ми каза, а същия този приятел му каза пък на него, че аз го харесвам иии ясно ви е... Та... бяхме се разбрали да излезем на кафе, но не сме се уточнявали кога.Искам да кажа,че има шанс да се получат нещата.Но за мен много бавно се развива всичко.Това вече продължава 3 месеца, през които сме излизали само веднъж. Искам да му намекна, че ми харесва вече прекалено много и очаквам повече...но проблема е че не знам как.Нямам много опит в тези работи.Също така не искам да звуча като някоя така да се изразя "зарибена хлапачка"... не знам дали успяхте да ме разберете. Е, ще може ли малко помощ?
    А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
    ,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."

Говори с него.Кажи му за чувствата ти и ако той те обича ще отвърне, ако не - момчета бол.Ако не си "зарибена хлапачка" няма да ти пука от откъса му

Мега фен
    ми позакачай му се малко и той ще се сети да те покани пак
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Говори с него.Кажи му за чувствата ти и ако той те обича ще отвърне, ако не - момчета бол.Ако не си "зарибена хлапачка" няма да ти пука от откъса му
    Но аз знам че той също ме харесва, просто вече не мога да чакам..искам го колкото се може по-скоро за мен Проблема е точно там: какво да му кажа, за да разбере, че искам да тръгнем...
    А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
    ,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    На разделяне го цункай. Ако не на тази среща, след няколко още.

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Закачай се с него , разкрасявай се / предполагам , че го правиш де / като излизаш , като го видиш се дръш добрее Може би е от по-срамежливите и за това все още не ти предлага.. Спокойно всичко ще ти се нареди
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Град
    kadeto iskam
    Какво имаш в устата? Кажи му направо

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от vesssiii
    Закачай се с него , разкрасявай се / предполагам , че го правиш де / като излизаш , като го видиш се дръш добрее Може би е от по-срамежливите и за това все още не ти предлага.. Спокойно всичко ще ти се нареди
    ++++

Да ако не го направи той, покани го ти
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

бахти, кво толко, кат са харесвате направо го викни некаде насаме и му се нахвърли... няма се дръпне ама никога... колкото повече бавиш толко по безразлично му стаа и му отнимава желанието

о0у 0оу ... Много хора се притесняват от това как да предложат.Лесно е събери кураж.Хвани го под ръка закарай го на място където няма други хора и му кажи защо го харесваш,какво искаш от него,как се чувстваш като си с него иии такива.Останалото е от него вече

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    6o ti ne my predloji6 da izlezete?primerno my kaji:iska6 li da otidem na kafe,ytre ? i toi sus sig 6e prieme ako ne prieme,zna4i e gei!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    •••Пловдив•••

Re: Как да му намекна...

Цитирай Първоначално написано от mimentseto93
    Историята ми е следната... Запознах се с едно момче от моето у-ще и двамата се харесахме, знам го защото един негов приятел ми каза, а същия този приятел му каза пък на него, че аз го харесвам иии ясно ви е... Та... бяхме се разбрали да излезем на кафе, но не сме се уточнявали кога.Искам да кажа,че има шанс да се получат нещата.Но за мен много бавно се развива всичко.Това вече продължава 3 месеца, през които сме излизали само веднъж. Искам да му намекна, че ми харесва вече прекалено много и очаквам повече...но проблема е че не знам как.Нямам много опит в тези работи.Също така не искам да звуча като някоя така да се изразя "зарибена хлапачка"... не знам дали успяхте да ме разберете. Е, ще може ли малко помощ?
    Недеи нищо да говориш само деистваи ,събирате 3ма човека по 10лв , взимате си едно писмо, правиш 5 линии срещаш се с него и тогава приказката сама ще ти тръгне !Като почне да ти изтръпва главата,казваш че си в цикъл , и готово

Re: Как да му намекна...

Цитирай Първоначално написано от deFakto
    Цитирай Първоначално написано от mimentseto93
    Недеи нищо да говориш само деистваи ,събирате 3ма човека по 10лв , взимате си едно писмо, правиш 5 линии срещаш се с него и тогава приказката сама ще ти тръгне !Като почне да ти изтръпва главата,казваш че си в цикъл , и готово
    +1

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Можеш да му намекнеш, като му пипнеш мекия, след което ще стане твърд, и ще ти омекнат коленете и ще паднеш натвърдо.

P.P.

Не обръщай мн внимание на "съвета ми" нещо съм се разлигавил

Повече от фен
    Град
    плд
    pi6i mu po-4esto. kaji mu 4e ti e bilo mn pr kato ste izleznali. nastoiavai da izlezete skoro. kato se razdeliate mu kazvai 4e iska6 pak i taka
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Цитирай Първоначално написано от sensationwhite
    бахти, кво толко, кат са харесвате направо го викни некаде насаме и му се нахвърли... няма се дръпне ама никога... колкото повече бавиш толко по безразлично му стаа и му отнимава желанието
    =D> =D> =D> брао за мнението евалааааа и аз ш напрая същото :P
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Попитай го как му се е сторила първата ви среща и дали иска отново да излезете. Толко ли е трудно?
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

ох толко ли е трудно да г0 попиташ какво има между васс !? Бъди малко по-смелаа .. той ще се усетии каквоо искаш .. ноо ако ти отговори с нзнн .. 1.Maybe не е уверен че те харесва 2.изубил интерес (ама ако си пишете редовноо и той подхваща чата значи че не е ) 3.срамежливв е и не знае как да се изразии

ее дано да излезе нещоо от вашата историйка . успехх
    Като нежен дъжд валеше твоят глас.
    Като цветен сън живота бе за нас.
    Като лятото горещо беше любовта
    и във нощта откривахме нежността.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си