Здравейте, не съм сигурна,че тази тема е точно за този раздел, но просто не знам къде другаде да я сложа, както и да е. Приятели - предатели?! Мисля,че по тази тема може да се говори и да се спори много. Мен лично са ме предавали милион пъти и то хора, които не съм очаквала. Много болеше, когато най-добрата ми приятелка + братовчедка 2 пъти се хвана с момчета, които аз харесвах. В случая мисля, че момчетата нямат толкова голяма вина в сравнение с нея. Болеше и когато друга "приятелка" от детските години се кълнеше в приятелството си и ми се обясняваше колко добри приятелки сме и как тя е най-добрата, с която мога да споделям всичко, а аз-глупачката се заблуждавах и вярвах на думите й, а тя дословно казваше моите съкровенни тайни с всички нейни познати, болеше като разбрах какви думи са били по мой адрес и как чака да се обърна и да изрече още куп глупости за мен. Дали е тъпа? Дали ми е приятелка? Що за приятелка е това?
Винаги съм вярвала в доброто в хората и винаги съм го търсела макар и дълбоко в сърцата им. Винаги съм била готова на всичко за приятелите си, а те са ми забивали ножа в гърба и окото не им е мигало. Винаги съм плачела с всеки поотделно и винаги съм давала възможно най-добрите савети и съм се опитвала да ги успокоя или поне да има на кого да се облегнат в тежък момент... и какво получих ? Кой оцени това мое качество?Кой оцени моята душа и на колко от тези "приятели" им пукаше как съм аз и какви проблеми имам докато те плачеха за различни малки и глупави нещица. Май прекалено много се филмирах и вярвах, но вече ми писна аз да бъда глупавата и лудата.
Липсва ми детството, в което всичко беше истинско, нямаше лъжи, интриги и предателства. Нямаше грижи и всичко беше толкова хубаво. Липсва ми онова истинско приятелство, в което единствените кавги и караници бяха тези за кукла/количка.
С извинение на всички момичета в сайта и дори на себе си ще кажа, че голям процент от жените са големи животни. За моят живот до сега разбрах, че между момичета приятелството е ужасно трудно, докато при момче и момиче или момче и момче - ето това е истинско приятелство. Болката от предателство на приятел е най-голяма. Не го пожелавам на никой. И все пак ако някой от вас не е съгласен с мен за нещо или иска да разкаже своя история от предателство на приятел - нека пише. Благодаря за вниманието ви!