- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- според вас една връзка след кратка раздяла има ли бъдеще?
знам какво ти е.. аз тогава не го обичах но той мене да и от 2/3 години се бореше за мене сериозно.. хиляда пъти съм му разбивала сърцето..хиляда пъти съм го отблъсквала.. но сега е най-голямата ми любов.. така че според мен още имате надеждаПървоначално написано от assd
успех !
хей partychild, много се радвам за вас, дано сте щастливи още дълго време заедно!
само да ти кажа, при нас беше от пръв поглед - видяхме се и веднага разбрахме че сме един за друг, даже тя искаше да си купим пръстени все едно сме женени.. .абе луда работа, голяма любов, голямо нещо. самата тя казваше до преди месец че аз съм човека, аз съм голямата и любов. как никога не иска да се разделяме и че не иска да вижда очите ми никога тъжни, иска винаги да е до мен. караше ме да и обещавам че никога няма да я оставя![]()
честно казано и аз имах период в който се замислих, наистина ли искам нещо толкова сериозно, това ли е моето момиче и тн, но устоях на всички въпроси и мисли и се оказа че тя наистина е моя човек. сигурно сега е неин ред да помисли, винаги има такива периоди през които трябва да преминеш за да разбереш истината за себе си. и много се надявам да е било продиктувано от това, напрежението, изпитите и другите проблеми... а не че вече няма никакви чувства... ама да видим
тoва се отнася за теб - когато не ти стане един път, после пак не ти ставаПървоначално написано от aaasdfghjklll
![]()
![]()
Първоначално написано от aaasdfghjklll
да,но са казали и....
''Където е текло,пак ще тече"![]()
:P :P
![]()
So shut up, shut up, shut up
Don't wanna hear it
Get out, get out, get out
Get out of my way
Step up, step up, step up
You'll never stop me
Nothing you say today
Is gonna bring me down
{{rebellious}}
Първоначално написано от aaasdfghjklll
да,но са казали и....
''Където е текло,пак ще тече"![]()
:P :P
........дааам
So shut up, shut up, shut up
Don't wanna hear it
Get out, get out, get out
Get out of my way
Step up, step up, step up
You'll never stop me
Nothing you say today
Is gonna bring me down
{{rebellious}}
Хм да дам и аз моя съвет с моя опит. С бившия ми в момента нещата седят странно-бяхме разделени около 5 месеца като в 4 от тях сме се виждали,като се видим се държим се едно ходим...много объркана ситуация. Бяхме напълно разделени без да се виждаме и чуваме 1 месец при което той ме потърси,видяхме се уж приятелски ,накрая нещата отидоха в позната посока...казахме си че се обичаме,което е изключително странно при положение че не сме заедно и в крайна сметка се разбрахме че ще имаме нещо като връзка за сега,но неангажираща. Аз самата смятам че ако наистина ме обича ккто твърди ще сме отново заедно,ако не ме-това е последния път в който възлагам някакви надежди. Мисля че и него това го стресна-да не би да искам твърде много внимание и време,а и той е 12ти клас и няма особенно много свободно време.
Стискам ти палци да се съберете,просто не пришпорвай нещата,колкото и изтъркано да звучи-ако имате истински чувства няма да бягате един от другСтискайте ми палци и при мен да се развият добре нещата
![]()
защо да няма бъдеще такава връзка.. има естествено.. нормално е хората като прекарат повече време заедно да си поомръзнат, но ако се обичат истински даже и други хорра да са замесени в историите всичко си идва на мястото![]()
![]()
ами с приятелят ми се бяхме разделили някъде към третия месец ..
седмици по-късно се събрахме.. и ето вече година и половина сме заедно:P [/b]
може би нене искам и да разбирам
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
за съжаление мисля че връзка след раздяла НЯМА никакво бъдеще ... когато нещата се пречупят веднъж много трудно е да са по старому и да се върне "пламъкът" в отношенията между вапросното момиче и момче![]()
и да е имало кратка раздяла,и да е нямало,накрая пак ще скъсате :P
Ние с моя приятел сякаш сме пристрастени към проблемите и разделите, така че винаги има смисъл когато двама души се обичат![]()
ako edna vruzka e silna i ima lubov.. sled razdqlata shte e oshte po silna.. a ako ne.. razdqlata shte q pogubi napulno..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Толкова болезнено позната ситуация...Мисля, че имате шанс.Пожелавам ви много любов, гълъбчета!Научете се на компромиси, това е най-важното, за да се задържи една връзка.
![]()
![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!
ае стига бе, от къде я изровихте тая тема! та тя е на 1 година
ако мога да отговоря сега : няма бъдеще, остава само леко горчив спомен както в моя случай!
живота си върви, отдавна съ мзабравил за случая, че даже и друга имах по едно времетя си има друг и тъй, може би след 10 години ще си проговорим пак...
ПОчти никога ...
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .