според вас една връзка след кратка раздяла има ли бъдеще?
тая тема е стара и неактуална вече! нема бъдеще, проверих.
ситуацията е такава, че с гаджето ми се разделихме преди 3 седмици - от тогава нито сме се виждали, нито чували. всъщност веднъж се чухме преди дни и се разбрахме да се видим тия дни. ще използвам тази среща за да се опитам да я убедя, че има кого да обича още, защото аз през тези дни не съм спрял да мисля за нея и я обичам много
та разделихме се без караници, спорове или обиди, просто каза един ден че иска да се разделим. общо взето каза че тръпката се позагубила и ме чувства не като в началото на бурната ни връзка...попитах я ще помисли ли, сигурна ли е че иска това, на което тя каза че засега иска да е сама, за по-нататък не знае. казах и ако реши че иска да се съберем да ми се обади и си тръгнахме
как мислите вие, има ли бъдеще една връзка да възкръсне и да бъде по-здрава от преди или една такава раздяла е знак че нещо не върви (пък съм сигурен че всичко си беше перфектно преди да го каже)
споделете от опит ако сте преживяли нещо подобно
благодаря предварително, исках да чуя няколко мнения защото остават няколко дена до срещата ни и да съм евентуално подготвен
пп. не сме на 14-15, а 18+ и двамата ако има значение