.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от assd
    мерси за подкрепата, то е ясно - или ще стане или няма да стане
    аз лично не мога да издържам повече без нея, не ме питайте какво ми е тези седмици без да я виждам... липсва ми най-много усмивката и, но не знам на нея дали и липсвам? полудявам направо и утре ще и се обадя да се видим четвъртък или петък и да говорим (по-скоро аз да говоря и да я убедя да размисли). след такава ненормална любов като нашата не вярвам всичко да се е изпарило плюс това хиляди пъти ме молеше да не я оставям така лесно да си отиде ако се разделим, (още преди да скъсаме няколко месеца преди това)усещаше че има нещо и я плашеше това. искаше да и обещая че ще и простя ако направи някоя грешка и ще и дам втори шанс. аз ще и простя абсолютно всичко, само че не знам колко време ще издържа без нея
    знам какво ти е.. аз тогава не го обичах но той мене да и от 2/3 години се бореше за мене сериозно.. хиляда пъти съм му разбивала сърцето..хиляда пъти съм го отблъсквала.. но сега е най-голямата ми любов.. така че според мен още имате надежда успех !

Супер фен
    хей partychild, много се радвам за вас, дано сте щастливи още дълго време заедно!
    само да ти кажа, при нас беше от пръв поглед - видяхме се и веднага разбрахме че сме един за друг, даже тя искаше да си купим пръстени все едно сме женени.. .абе луда работа, голяма любов, голямо нещо. самата тя казваше до преди месец че аз съм човека, аз съм голямата и любов. как никога не иска да се разделяме и че не иска да вижда очите ми никога тъжни, иска винаги да е до мен. караше ме да и обещавам че никога няма да я оставя
    честно казано и аз имах период в който се замислих, наистина ли искам нещо толкова сериозно, това ли е моето момиче и тн, но устоях на всички въпроси и мисли и се оказа че тя наистина е моя човек. сигурно сега е неин ред да помисли, винаги има такива периоди през които трябва да преминеш за да разбереш истината за себе си. и много се надявам да е било продиктувано от това, напрежението, изпитите и другите проблеми... а не че вече няма никакви чувства... ама да видим

Що пък да няма?

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от aaasdfghjklll
    Хората за казали, че като не стане един път, значи няма да стане...
    тoва се отнася за теб - когато не ти стане един път, после пак не ти става

да,но са казали и....

''Където е текло,пак ще тече" :P :P
    So shut up, shut up, shut up
    Don't wanna hear it
    Get out, get out, get out
    Get out of my way
    Step up, step up, step up
    You'll never stop me
    Nothing you say today
    Is gonna bring me down
    {{rebellious}}

да,но са казали и....

''Където е текло,пак ще тече" :P :P ........дааам
    So shut up, shut up, shut up
    Don't wanna hear it
    Get out, get out, get out
    Get out of my way
    Step up, step up, step up
    You'll never stop me
    Nothing you say today
    Is gonna bring me down
    {{rebellious}}

Хм да дам и аз моя съвет с моя опит. С бившия ми в момента нещата седят странно-бяхме разделени около 5 месеца като в 4 от тях сме се виждали,като се видим се държим се едно ходим...много объркана ситуация. Бяхме напълно разделени без да се виждаме и чуваме 1 месец при което той ме потърси,видяхме се уж приятелски ,накрая нещата отидоха в позната посока...казахме си че се обичаме,което е изключително странно при положение че не сме заедно и в крайна сметка се разбрахме че ще имаме нещо като връзка за сега,но неангажираща. Аз самата смятам че ако наистина ме обича ккто твърди ще сме отново заедно,ако не ме-това е последния път в който възлагам някакви надежди. Мисля че и него това го стресна-да не би да искам твърде много внимание и време,а и той е 12ти клас и няма особенно много свободно време.

Стискам ти палци да се съберете,просто не пришпорвай нещата,колкото и изтъркано да звучи-ако имате истински чувства няма да бягате един от друг Стискайте ми палци и при мен да се развият добре нещата

защо да няма бъдеще такава връзка.. има естествено.. нормално е хората като прекарат повече време заедно да си поомръзнат, но ако се обичат истински даже и други хорра да са замесени в историите всичко си идва на мястото

ами с приятелят ми се бяхме разделили някъде към третия месец ..
    седмици по-късно се събрахме.. и ето вече година и половина сме заедно :P
    [/b]

може би не не искам и да разбирам
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Град
    софия
    за съжаление мисля че връзка след раздяла НЯМА никакво бъдеще ... когато нещата се пречупят веднъж много трудно е да са по старому и да се върне "пламъкът" в отношенията между вапросното момиче и момче

и да е имало кратка раздяла,и да е нямало,накрая пак ще скъсате :P

Град
    in ur dreams
    Ние с моя приятел сякаш сме пристрастени към проблемите и разделите, така че винаги има смисъл когато двама души се обичат

Град
    у вас ;]

Re: според вас една връзка след кратка раздяла има ли бъдеще

ako edna vruzka e silna i ima lubov.. sled razdqlata shte e oshte po silna.. a ako ne.. razdqlata shte q pogubi napulno..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Понякога дори има нужда от такава кратка раздяла .
    И да - връзката има бъдеще

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Толкова болезнено позната ситуация... Мисля, че имате шанс.Пожелавам ви много любов, гълъбчета!Научете се на компромиси, това е най-важното, за да се задържи една връзка.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен
    ае стига бе, от къде я изровихте тая тема! та тя е на 1 година
    ако мога да отговоря сега : няма бъдеще, остава само леко горчив спомен както в моя случай!

живота си върви, отдавна съ мзабравил за случая, че даже и друга имах по едно време тя си има друг и тъй, може би след 10 години ще си проговорим пак...

Повече от фен
    Град
    София
    ПОчти никога ...
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си