.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Wtf?

Hybrid View

Wtf?

Не че искам да звуча путкенски, обаче защо беше затворена поредната тема, сочеща към гавра с българин/българка, макар и отдавна починала?

'начи, виж сега, може да се появи някакъв турчин из форума да ми се обяснява и да си вее гъза еди колко си време, ама такава тема бива затваряна на 10тата минута МАКСИМУМ.

Знам ги правилата - дискриминация, нападки на етническа основа не се допускат.

А АКО СА ОПРАВДАНИ?
    И то n-пъти кратно, както беше в случая?

Ще ме извинявате, но не виждам особения смисъл в това. И е дразнещо. И после ръководството няма защо да се оплаква от лошо отношение.

Ако темата беше направена просто е така - разбирам. Обаче подкрепена с такъв материал просто е безумие.

'juz my 2 cents, и знам, че сигурно и тази ще бъде така.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Как не те е срам, бе, Сционе?! Бъди толерантен!! Иначе ще дойде machoka с големия ключ и ще си дотам!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    уж за толерантността сме
    ама когато става за дума за нетолерантност към нас самите-РУК!
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Е тя и да е отключена кака е ползата?
    Само псувни вътре и възмущение към шибаните мангали.Дайте по-добре една бърза тема с дата,час и място пред някоя махала и да ходим всички.

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    уж за толерантността сме
    ама когато става за дума за нетолерантност към нас самите-РУК!
    макар и да се опитвам да съм толерантен в някои случаи
    в други няма как това да стане. има си един вододел и като се мине - рук на квадрат.

а и между нетолерантност и гавра има отчетлива разлика (ако съм те разбрал правилно).
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    L.A. \ Moscow
    поне да пише причина а не тъпото аЗ...

поне да си каже мнението! Как би се почуствал, ако с някой негов роднина направят така?!
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на machoka
    В подобни теми не можеш да прочетеш нищо друго, освен пожелание за смърт, псувни, расистки изцепки и всякаква друга помия. От цялата тази смрад няма никакъв смисъл. Дали цигани или българи - таива теми ще се затварят винаги, защото тук НЕ позволяваме да се пропагандира насилие над някой по КАКВАТО И ДА Е причина.

а3

I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Е, защо да не я локне?
    Оня осман, дето си развяваше рязания кур из една от темите, псуваше и обиждаше наред - него не го закачаха. Друго си е обаче, като ситуацията е обратната. Става въпрос за "подбуждане на етническо напрежение" и силно изявен фашизъм, едва ли не.

Браво!

напротив... и тук, както и във всички еврейски медии, сайтчета и прочие, се криворазбират нещатата. В темата може да има псувни и "пожелание за смърт", обаче този клип трябва да бъде видян от колкото се може повече хора, а с тва заключване на темата, едва ли някой ще и го погледне... както и да е, факт е че една резана акрабина и нейните псувни се търпяха цифрва време, а тази тема беше заключена за минути...

СМЪРТ И ХИТЛЕР !
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Мега фен Аватара на machoka
    Колкото и да не ми е приятно, в крайна сметка сме задължени да ги заключваме. Това все пак е медия, с крайно ниска възрастова граница на посещение. Нациските и расистките изяви и подтикване към насилие, побоища и смърт (независимо към какви точно хора) са наказуеми спрямо законите на РБ, а ние ще търпим големи глоби от регулаторите ако си позволим да станем трибуна на такива.

За това си псувайте и си пребивайте който искате, но НЕ го афиширайте тук. Аз и да искам, не мога да ви пригласям на тази територия, най-малкото през администраторски акаунт. То се иска малко акъл да се досети човек.
    Щото вие може да си псувате и да ми слагате свастики по форума, само че после мен ще ме глобяват и разследват за това, че на тази територия за която отговорям се извършват незаконни действия С мое позволение.

Никога не е късно човек да си направи един фейк...

Супер фен
    Град
    Своге
    E,ako ne ste zabelqzali-to taka e i v obshtestvoto,i v durjavata.Vinagi nie sme vinovni,kogato stava vupros za diskriminaciq na etnicheska osnova.Obache nas koi ni zashtitava,kogato te ni rugaqt taka?I poneje sa malcinstvo trqbva da budem tolerantni-da be!

Mnogo se izvinqvam za latinicata,preeba mi se kirilizatora.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Тоя пък следващия-Пак ли си козил пред НДК
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Чудя се какъв анти-българин трябва да си за да заключиш тема, в която е пуснато клипче как цигани се гаврят в български гроб .. или да изтриеш съответното от български сайт за видео клипове, в който за сметка на това никой не трие клиповете възхваляващи ататюрк и турция и циганско-турската ориенталска помия?!!??!

Колко анти-българин трябва да си !?!?

Отговор: Толкова, че да си админ на съответните форум и сайт!!!

ВЪЗМУТЕН СЪМ ОТ ВАС БРАТЯ "БЪЛГАРИ"!!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Tъй като тук влизат повечко хора имам предложение.
    Защо тоя клип не се даде на някоя медия, да видим дали ония няма да се направят на трите маймунки (сещате се-с ръце на очите, на ушите и на устата) и няма да го споменат изобщо тоя клип.Ако самите медии бяха качествени щеше доста да се разшуми тоя скандал.
    Клипа го има и на друго място, трябва само някой да каже как да се даде на медиите.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Защо тоя клип не се даде на някоя медия, да видим дали ония няма да се направят на трите маймунки (сещате се-с ръце на очите, на ушите и на устата) и няма да го споменат изобщо тоя клип.Ако самите медии бяха качествени щеше доста да се разшуми тоя скандал.
    Клипа го има и на друго място, трябва само някой да каже как да се даде на медиите.
    Доколкото разбрах, са го излъчили по Скат, но това не е странно. За други медии не знам.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Доколкото разбрах, са го излъчили по Скат, но това не е странно. За други медии не знам.
    Ако БиТиВи и БНТ 1 го излъчат, ще си върна всички псувни по техен адрес назад!
    Ама няма да посмеяяят
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Ако БиТиВи и БНТ 1 го излъчат, ще си върна всички псувни по техен адрес назад!
    Ама няма да посмеяяят
    Както излъчваха протестите пред парламента, така и това видео ще излъчат...Жалка работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си