.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Подкожни косми по лицето

Здравейте, от известно време си махам с пинсета някои нежелани косъмчета по лицето, но преди 2-3 месеца започнаха да ми се появяват подкожни косми, някои от които се инфектират и стават на пъпки. За да ги махна използвам игла или пинсета, но вече се притеснявам че от толкова човъркане ще ми останат белези. Какви са начините да се справя с този проблем и само с бръснене ли ще се оправят нещата ? Предварително благодаря.

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Освен ексфолирането друго решение не виждам . А иначе не вярвам да е защото епилаторът е стар, моят е нов и пак имам подкожни косми. Доколкото си спомням (може и да се лъжа) се получава, защото като се изтръгват косъмчетата от корените изтъняват и не винаги успяват да пробият кожата.

Мъжкият косъм е с остър връх и лесно пробива кожата,но когато го отскубнеш (с пинсета,епилатор и тем подобни неща) коренът на косъма отива заедно с него и когато отново започне да расте тъй като няма хубав връх и не може да пробие кожата си остава вътре и си расте и стават пъпки.

Използвайте изобретението самобръсначка на която редовно подменяте ножчетата и няма да имате такива проблеми.
    Йога и мъдрост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си