- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуална ориентация
Никога не съм се интересувал какво е стреит мреит,жената харесва мъж,мъжа- жена.Ти как реши че си "би" или така е модерно ?Първоначално написано от JUSTDNB
би
мноооого често се заглеждам и по момичета
деймн много сме яки
навита съм да си хвана гадже момиче
за сега единственото което ме крепи че не съм тотална лесбийка е че си имам гадже момче![]()
Comatose
I'll never wake up without an overdose of You
I don't wanna live, I dont wanna breathe
'Les I feel you next to me
You take the pain I feel
"Jenata haresva muj,muja - jena" - da,prez 15ti vek druga alternativa ne e imalo otnosno razbiraniqta,oba4e sega ne sme 15ti vek,tva e ulovkata.A dali e moda ili ne 6te ti otgovorq,kato citiram 1 lesbiika,4iito otgovor po vaprosa mnogo mi haresa(i ne govorq za 14,15 godi6na pikla,a za nad 30 godi6na jena,koqto otdavna se e osaznala) - "Ако хомосексуализмът е мода, то не виждам нормален човек, който да следва такава мода, при която постоянно ще ти се подиграват, ще те обиждат, вероятно ще подходят агресивно към теб, ще ти се присмиват и сочат с пръст, ще те замерват… Човек трябва да е мазохист, за да следва такава мода. Хомосексуалистите не са мазохисти. Те следват не моди, а сърцата си и правото си на щастие."Първоначално написано от deFakto
Ina4e,kolkoto do tova,4e ne znae6 razlikata mejdu shemale i straight,za kvo togava pi6e6 takiva mneniq,kato 1voto se 1 si4ko ti e qsno...![]()
Първоначално написано от angellove
Винаги съм харесвала момчета,но може би след време бих опитала с момиче![]()
offline forever!
Харесвам жени... само... от години. Отношенията ми с мъжете/момчетата винаги са си били супер приятни, но са само на приятелско ниво... просто не ме интересуват като сексуални обекти, това е.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Бисексуална
любителка на противоположния пол съм ест.
Руса кукличка
Мъжете си смениха пола,но щом станаха жени решиха че искат да се лезбийки![]()
+1...Първоначално написано от BrokenInnocence
Първоначално написано от x3eme
![]()
Проблема е в тва "замисляне"...няма кво да му мисля-момиче съм,за тва харесвам момчета...Там е работата-че се дава право на избор..Ако ме питат за браковете между еднополови-ще отговоря ,че съм твърдо против..Иначе няква луда суматоха ще настане егати..Гнус ме е от гейовете и там обратните жени..Не е нормално (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
аз съм бисексуална и се гордея с това ....правила съм секс с жена и е много яко...сексът с мъж също е хубав но не е същотои незнам защо но връзките ми с момичета са били по-дълготрайни отколкото връзките ми с момчета
чиста лесбийка съм и не ме е срам от това-глупаво е да те е срам от това![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Първоначално написано от BrokenInnocence
![]()
![]()
![]()
![]()
+10000
Падам си само по момчета![]()
ЖЕНИ ! ! !![]()
ıllıllııllıllı |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅| ıllıllııllıl We love MuisC ! ! !
А объркването на автора може би се дължи на факта, че е 96 набор?И вече е бил с момиче?В каккъв смъсъл беше с нея-на разходка, на кафе?
А между другото вече май стана модерно да си бисексуален-всеки втори "аз съм би, аз съм би".Ами сигурна съм, че поне 80 % просто се правят на интересни.
![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
На мен ако всичко ми е ясно, ще вадя пари от това .. Пак ти казвам, като не се интересуваш от дадено нещо не го рабираш .. не ми и трябва !Предпочитам да съм пълна невежа в тази област,и да имам нормален индивид до себе си, и да си ходя на мачове. Отколкото да съм супер компетентен, объркан от природата червеи ! И ако се чувстваш поне малко Българин/ка пиши на кирилица !Първоначално написано от JUSTDNB
ЕИ ТОВА Е МНЕНИЕ !Първоначално написано от Гаден Метъл
Хетеро съм![]()
Sega malko spam,za koeto se izvinqvam na avtora/kata - ne samo se 4uvstvam bulgarka,no i sam.Tva,4e nqmam kirilica na komp e dr vapros,puk i da mojeh da pi6a na bg,sry ama ne si ti 4oveka deto 6e mi kaje6 kak 6e pi6a...i kato si priznava6,4e si pulna neveja po toq vapros,se 4uda kvo pravi6 v temata?!Първоначално написано от deFakto
Първоначално написано от angellove