.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

За студентството в Канада

Какви документи се искат и има ли университети дето се учи на френски в тях как е има ли купони и такива неща ме интересуват...понеже родителите ми заминават за Торонто лятото, аз съм първи курс студентка тука има ли смисъл да се изнасям и аз или да си стоя ?

Град
    Е там...

Re: За студентството в Канада

Цитирай Първоначално написано от aaasdfghjklll
    Какви документи се искат и има ли университети дето се учи на френски в тях как е има ли купони и такива неща ме интересуват...понеже родителите ми заминават за Торонто лятото, аз съм първи курс студентка тука има ли смисъл да се изнасям и аз или да си стоя ?
    1. трябва да чакаш 1 год в канада и тест за езика..
    2. няма нито купони нито нищо хората са идиоти!!!
    3. има цяла френска провинция...

Каквоооо начи ако замина нали сега на лято и ще трябва за почна на уча чак 2010/2011 ?! и да започна от първи курс?!

Град
    Е там...
    Каквоооо начи ако замина нали сега на лято и ще трябва за почна на уча чак 2010/2011 ?! и да започна от първи курс?!
    1. ти не може да почнеш от др курс
    2. ти трябва да чакаш мин година(да си живяла в канада) преди да кандидатстваш
    т.е най рано почваш 2011/12 (ако ти приемат дипломата и издържиш теста за език)

omg..
    testa za ezik mu se vika toefl koeto i az trqbva da vzema vupreki 4e dokato otida v universitet shte imam 3 godini v kanada ..
    nqmam mnogo mnogo informaciq kak e ako si zavurshil v bg i iskash da se premestish za universitet tuk no moje i da ne se nalaga da 4akash ako minesh nqkakuv kurs ili neshto daje moje i kurs da ne ti se nalaga..
    p.s 4esno nz kakvi gi govorq no koito i kakvoto i da ti kazva imai edno neshto predvid 4e tuk vuzmojnosti ima mnogo .. ako ne stane po edin na4in shte stane po drug i nqma da se nalaga da 4akash godina .. vij za tova znam kfo govorq

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]omg..
    testa za ezik mu se vika toefl koeto i az trqbva da vzema vupreki 4e dokato otida v universitet shte imam 3 godini v kanada ..
    nqmam mnogo mnogo informaciq kak e ako si zavurshil v bg i iskash da se premestish za universitet tuk no moje i da ne se nalaga da 4akash ako minesh nqkakuv kurs ili neshto daje moje i kurs da ne ti se nalaga..
    p.s 4esno nz kakvi gi govorq no koito i kakvoto i da ti kazva imai edno neshto predvid 4e tuk vuzmojnosti ima mnogo .. ako ne stane po edin na4in shte stane po drug i nqma da se nalaga da 4akash godina .. vij za tova znam kfo govorq
    НЕ НЕ ЗНАЕШ!!!
    това е закона на канада....
    и теста не е тоефл може и иетлс или някой др който унив изисква да вземеш...
    и възможностите са 1... това трябва да направиш и това правиш....
    а за твоите 3 год ако си била 4 години в гимназия не ти искат тест за унив....

Да ви обада чесно много не ми стана ясно.. ама карай...
    [B]a[N]D[i]T[k]a я раздуй кво има по Торонто, че аз натам ше ходя :>
    и такова.. тея тестове дето ми ги говориш те не са ли по английски брат, аз искам да уча на френски, английския ми е много далечен :>
    и такова..ако искам да уча на фр трябва да ида там където говорят на френски тъй ли излиза сега?
    и друго такова...има ли смисъл въобще да ходя там, смисъл ако завърша там ще има ли работа после да не е само да се бъхтам за тоз дет духа...
    и трудно ли е там да се образоваш?

Град
    Е там...
    Да ви обада чесно много не ми стана ясно.. ама карай...
    [B]a[N]D[i]T[k]a я раздуй кво има по Торонто, че аз натам ше ходя :>
    и такова.. тея тестове дето ми ги говориш те не са ли по английски брат, аз искам да уча на френски, английския ми е много далечен :>
    и такова..ако искам да уча на фр трябва да ида там където говорят на френски тъй ли излиза сега?
    и друго такова...има ли смисъл въобще да ходя там, смисъл ако завърша там ще има ли работа после да не е само да се бъхтам за тоз дет духа...
    и трудно ли е там да се образоваш?
    кажи речи ти трябва да ходиш куебек т.е френската част
    в англииската част не знам да има унив на френски
    тука тъпото е
    че англииско говорящите мразят френско говорящите така че...
    в куебек е пъти по яко така че ако одиш там няма да збъркаш...
    а за тестовете то за всеки унив ти трябва тест
    и за да учиш на френски ти трябва тест(теста нз куф е всеки унив си има изисквания трябва да ги видиш) също така може да не ти признаят дипломата тука и да те карат да одиш в гимназия(тъпо знам но е факт)
    а иначе за Торонто
    има 1 умрела кула и тфа е.... село като село(е верно е 7 мил) ма е супер здухано

Moderated by slun4ice

Голям фен
    Град
    Констанц
    какъв ти е проблема да влезеш в сайта на унитата да намериш майла на отговарящият за приемането на студени и да му пратиш едно писмо с всичките си въпроси?той ще е единственият, който може да ти отговори с 100% сигурност какво ти трябва. Дори и да не ти отговори точно ще ти каже къде да си го прочетеш и ще ти прати нужните формуляри. Да не говорим ,че на самите сайтове обикновено седи доста изчерпателна информация за всичко, има и сайт на посолството със сигурност....Успех

П.П: ако не можеш да си намериш и прочетеш тая информация на английски или френски може да забравиш да следваш успешно на тези езици, освен ако не е математика може би....
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Момиче слушай какво, не ми давай акъли на кого да пиша и в какви сайтове да търся, ако нямаш с какво да помогнеш и да кажеш по темата си мълчи там...аз за да питам хора, които живеят в Канада значи си имам нещо на ум...

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    какъв ти е проблема да влезеш в сайта на унитата да намериш майла на отговарящият за приемането на студени и да му пратиш едно писмо с всичките си въпроси?той ще е единственият, който може да ти отговори с 100% сигурност какво ти трябва. Дори и да не ти отговори точно ще ти каже къде да си го прочетеш и ще ти прати нужните формуляри. Да не говорим ,че на самите сайтове обикновено седи доста изчерпателна информация за всичко, има и сайт на посолството със сигурност....Успех

П.П: ако не можеш да си намериш и прочетеш тая информация на английски или френски може да забравиш да следваш успешно на тези езици, освен ако не е математика може би....

в саитовете нито има информация нито нищо
    не се кандидатства през формуляри и тн
    дори няма хора които да питаш...

Moderated by slun4ice

Купончета има яко Просто зависи от хората с които циклиш там. Иначе ше трябва тестчета да минеш за езика обаче след тва е лесна работа. Торонто си е кеф обаче е мн луд град
    Бахти тъпия подпис имам

Град
    Е там...

Цитирай Първоначално написано от LudoMlado
    Купончета има яко Просто зависи от хората с които циклиш там. Иначе ше трябва тестчета да минеш за езика обаче след тва е лесна работа. Торонто си е кеф обаче е мн луд град
    я малко прочети
    и после си давай не компетентното мнение

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Darkkiss предупреждавам те за последен път да спреш да нарушаваш точка 2 от правилника обиждайки всички БЕЗ причина и БЕЗ да си бил провокиран по какъвто и да било начин!
    2. Да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или сайта ще бъдат премахвани.
    Моля спазвайте добрия тон. Всеки има право на мнение.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Darkkiss предупреждавам те за последен път да спреш да нарушаваш точка 2 от правилника обиждайки всички БЕЗ причина и БЕЗ да си бил провокиран по какъвто и да било начин!
    2. Да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или сайта ще бъдат премахвани.
    Моля спазвайте добрия тон. Всеки има право на мнение.
    Съгласен, Darkkiss прощавам ти
    Бахти тъпия подпис имам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си