.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Град
    Plovdiv

Как да и кажа(покажа ) че искам сме повече от приятели?

Как да и кажа(покажа ) че искам сме повече от приятели...без директно да и го казвам?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    със жестове
    това е най краткото обяснение на нещата

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    със жестове
    не хваща ...днеска и купих кокиченца(мн ги харесва понеже са сезонни)...мн ги хареса ...ама пак нещо се губи

eми някога забивали ли сте се примерно ?
    ако не, почни да й пишеш по-често,да й се усмихваш,обажадаш и т.н споделяй й ии такам .
    а ако сте се,просто се опитай на някой купон да я забиеш пак .

според мене обаче най-правилното е да я поканиш на среща и да й обясниш директно как стоят нещата

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ThinkPink
    ако не, почни да й пишеш по-често,да й се усмихваш,обажадаш и т.н споделяй й ии такам .

според мене обаче най-правилното е да я поканиш на среща и да й обясниш директно как стоят нещата
    там е работата че живеем в една квартира...и всяка вечер е при мен(в моита стая) за компания ...обаче често(около 50% ) ми говори за бифшите и връзки...и точно това ме дърпа ..най-вече дразни...поняга осещам намеци понякога точно обратното...
    имам чувстото че е от жените които не им стига един мъж/момче....смисъл ...свикнали са да получават комплимнти и закачки...

Град
    Е там...

Re: Как да и кажа(покажа ) че искам сме повече от приятели?

Цитирай Първоначално написано от ziko
    Как да и кажа(покажа ) че искам сме повече от приятели...без директно да и го казвам?
    кажи и
    гушко
    днеска ще пецам

Голям фен
    Покажи й го

"виж-има едно нещо което ме мъ4и и искам да го споделя с теб.знам ,4е сме приятели,но истината е 4е от известно време аз не те 4увствам само като приятелка и искам да сме нещо пове4е.не се притеснявай ако ти не изпитваш същото-ще те разбера и се надявам да не си развалим взаимоотношенията в такъв слу4ай.ако искаш ще ти дам малко време да помислиш по въпроса"
    тва става ли ??
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Vutov
    ...днеска и купих кокиченца

ахахахахахаххахаахахаххах ахахахахахахаххаха
    Много евтиго го даваш бе циция
    Пффф нищо не разбираш. Аз щях да припадна от кеф ако някой ми подари кокичета. Обожвам ги

Иначе какво да ти кажа... В такива ситуации като не си сигурен какво да правиш най-добре е да си кажеш за да изясниш нещата и да знаеш и ти как да действаш и дали да се надяваш. На мен ми се е случвало 2 пъти до сега и и двата казах "Така и така какво правиме" и после бях наясно и ми беше по-добре.
    На някои хора просто им харесва да им обръщат внимание обаче не искат да се обвързват и за това в подобни ситуации се правят на интересни и ту ти дават надежда ту се дърпат и се правят че не рзбират от твоите намеци.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Vutov
    ...днеска и купих кокиченца

ахахахахахаххахаахахаххах ахахахахахахаххаха
    Много евтиго го даваш бе циция
    Защо да и взимам цветя(от по скyпите)...като не знам дали ще ги харесат....

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    "виж-има едно нещо което ме мъ4и и искам да го споделя с теб.знам ,4е сме приятели,но истината е 4е от известно време аз не те 4увствам само като приятелка и искам да сме нещо пове4е.не се притеснявай ако ти не изпитваш същото-ще те разбера и се надявам да не си развалим взаимоотношенията в такъв слу4ай.ако искаш ще ти дам малко време да помислиш по въпроса"
    тва става ли ??
    добре е като цяло...
    Сега се чудя друго....кога да и го кажа...понеже днеска заминавам за родния град(там ще стоя около 10 дни)...та се чудя днеска дали и кажа или на 14(таман на празника ...поднесено с подаръче)

Град
    < 33
    мии аз мисля , че ще е по-яко на 14 Все пак Св.Валентин ще е .. пък и ако тя те харесва ще се получи супер да тръгнете точно на празника на влюбените
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    мии аз мисля , че ще е по-яко на 14 Все пак Св.Валентин ще е .. пък и ако тя те харесва ще се получи супер да тръгнете точно на празника на влюбените
    ами ако усети липсата на човек до себеси през тези 10 дни и се збие с друг.. ?! какво ще стане тогава.. а и доколкото знам има много малко случаи при които за 1-2 мин се дават такива важни отговори..

Сега й кажи и тъкмо ще има време да поразмисли. Като се върнеш на 14ти ще разбереш - дали ще сте заедно и ще празнувате Св. Валентин или Трифон Зарезан

Град
    то не е град,а джунгла...
    'драсти ... ъъъ.. искаш ли да празнуваме свети валентин заедно ?'
    от това по-ясен намек няма.

що не се направиш на приятно разсеян.. и не влезеш гол в стаята и ^^

Град
    < 33
    Тя , ако го харесва едва ли за 10 дни ще успее да намери някой , който толкова и харесва .. Пък и ще е интересно за 10 дни да го намери , да се опознаят , да се харесат и да тръгнат .. Макар че всичко става .. Пък и те са приятели 2мата познават се от доста време вероятно и когато наистина харесваш някой и искаш да тръгнеш с него едва ли ще чакаш 1 сед , за да му отг .. Не знам за мен е мн по-добре на 14 .. Лично на мен ще ми хареса момчето , което харесвам да ми предложи .. Но все пак негово решение
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ninjadorf
    Направих го вече (бях по поксерки) ...даже легнах до нея ...ама после си тръгнах щото и изкарах акъла

Цитирай Първоначално написано от ninjadorf
    Направих го вече (бях по поксерки) ...даже легнах до нея ...ама после си тръгнах щото и изкарах акъла

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Кажи й го...За какво иначе имаш уста?....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    със жестове
    не хваща ...днеска и купих кокиченца(мн ги харесва понеже са сезонни)...мн ги хареса ...ама пак нещо се губи
    Тогава я хвани за гъза и й го кажи щом се прави на луда!
    Don't tell me what I can or can't do !

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

mi kaji i go napwawo we....
    nishto nqma da izgubish,,,
    wikash q na strani i i kazwash che izpitwash poweche ot priqtelski chuwstwa kym neq i q pitai dali iska da probwate dali she izleze neshto m/u was...
    OMG za poreden pyt se obejdawam che ima mega glupawi deca...
    <N>

Град
    •••Пловдив•••

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    mi kaji i go napwawo we....
    nishto nqma da izgubish,,,
    wikash q na strani i i kazwash che izpitwash poweche ot priqtelski chuwstwa kym neq i q pitai dali iska da probwate dali she izleze neshto m/u was...
    OMG za poreden pyt se obejdawam che ima mega glupawi deca...
    А е еи нефтоКомик ти си по-глупав и от глупавите деца е ...На пича искам да кажа ,ако неможе да говори директно да деиства отдалече..Веднага ама веднага ще си проличи , дали ще стане нещо !

Град
    столична...:)))
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    тва става ли ??
    добре е като цяло...
    Сега се чудя друго....кога да и го кажа...понеже днеска заминавам за родния град(там ще стоя около 10 дни)...та се чудя днеска дали и кажа или на 14(таман на празника ...поднесено с подаръче)
    По-добре сега. Така ще имате 10 дни, в които всеки да си осмисли нещата. Ако те отреже няма да ти е толкова неловко после. Ако те харесва още повече ще се засили тръпката от чакането...
    Без лични и безлични съобщения, моля.

ПО удачния е да и го кажеш сега....за да помисли
    ПО якия на 14-ти ...ама ще екофти ако те отреже
    пиши какво е станало

Цитирай Първоначално написано от ThinkPink

там е работата че живеем в една квартира...и всяка вечер е при мен(в моита стая) за компания ...обаче често(около 50% ) ми говори за бифшите и връзки...и точно това ме дърпа ..най-вече дразни...поняга осещам намеци понякога точно обратното...
    имам чувстото че е от жените които не им стига един мъж/момче....смисъл ...свикнали са да получават комплимнти и закачки...
    Еее тва е супер яко. Дори живеете заедно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си