- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Машина ли съм?
Винаги като ставам,той става преди мен.Машина ли съм незнамПонякога искам да го изпреваря и да стана преди него,но докато се свестя той вече станал,а си санувам най-обикновенни сънища понякога даже не сънувам яко а?
![]()
![]()
хаха значи и аз съм машина![]()
![]()
Това е нормално, защото стомашния тракт е пълен и притиска простатата и от там се получава този резултат. Обикновенно и пикочния мехур е пълен и това също си оказва влияние.
Ако мацката се събуди по-рано може да използва този момент - лекарите казват, че се изпитва по-голямо удоволствие защото тя е успокоена , отпусната и отпочинала от съня.
и тая тема ся за кво е да се изфукаш ли.то всички мъже се събуждат със станали защото им се пикае притиска им се простата и им става
Да, но се оказва, че не всички го знаят защо става такаПървоначално написано от SiSsKkAa
terminator !!![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от ivankooo
Е значи него приспиваш добре разказвай му приказки преди лягане дай му приспивателно (наблъскай го с хапчета) и няма да стане, апък ако незаспи избръскай го в масата или по-твърд предмет да изпадне в кома, тогава ще ставаш преди него....![]()
![]()
![]()
All under heaven........
Ако ти си, значи всеки стердностатистически мъж е машина
ахахаха подрепям!Първоначално написано от Pagan_man
![]()
абе... то и калкулатора е машина.Първоначално написано от Carlos
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Веднага отивай на лекар тфа не е въобще нормално, това значи че се превръщаш в машинаНе сериозно отивай на лекар не се бави това е сериозен проблем никой друг не е така само ти си в целия свят отивай на лекар, той ше ти предпише някфи антибиотици и да са опрааш иначе ше траа да та смазваме против ръжда
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
ебати проблемите и терзанията
![]()
![]()
кажи ми кое момче не прави "палатки" ката става сутрин![]()
да бе да..Първоначално написано от ivankooo
Първоначално написано от ani00770088
![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive