- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ^^^^шоколадова диета^^^^
Пробвали ли сте шоколадовата диета?Тя е по 1 шоколад на ден и вода и това е.Според вас действа ли?
Каква е тази глупост?!![]()
Чувала съм я ама не мисля че мн действа,се пак ядеш само шоколад ии нз..![]()
![]()
Yxa...samo shokolad i woda ne mi sa vqrvam.... po mi sa vqrva cigari i woda ;D
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Зависи от организма... и все пак не е много полезно.
Избери си друга диета![]()
Аз я правех лятото за няколко дни,на беше 1 натурален шоколад и 1 кофичка кисело мляко на ден имаше ефект и доколкото знам четох някъде,че това била диетата на Лили Ивановаа може шоколада да го замениш с кутия шоколадови бонбони,но без никакъв пълнеж в тях
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Хм.. не знам не съм я пробвала, но аз си живея на шоколад през деня![]()
Stay up all night with the stars *
Ако е натурален горчив шоколад може и да има някакъв ефект, но е много относително.
Значи си правела диета за безсмъртиеПървоначално написано от billytalent
браво на теб
Ще ни надживееш
![]()
Не ми се вярва много да помага, защото все пак ядеш ШОКОЛАД, но незнам пробвай ако искаш.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Не съм я пробвала, но преди извесно време кака ми беше на такава диета и отслабна с 3 кг за нямаше и 2 месеца.Останах с впечатление, че помага, но все пак всеки организъм е различен и не е гаранция, че ако при един има ефект и при друг ще има..![]()
Първоначално написано от acdcfenka
+1
Също така можеш и да пробваш на Линд новия вид...Натурален шоколад с люта чушка...лютивото по принцип забързва метаболизма.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Първоначално написано от Jesus
По една праисторическа мумия като нея ни стига,аз не искам да живея колкото нея...скромна съм :P
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Mерси за отговорите.И все пка питам дали е възможно, защото една приятелка която е леко пълна и видях, че е млако отслабнала и я питах как и тя ми каза, че е яла по 2 шоколада на ден.Така, че мисля, че ще има по-голям ефект с по един шоколад на ден![]()
бе не знам дали действа, ама само при идеята колко пъпки ше ми излязат веднага ми се убива мерака (ако въобще го имало)
и аз дочух, че въпросната диета била ефикасна, но с черен шоко..така де натурален
Vsichko, koeto qdesh moje da byde dieta, stiga da qdesh samo nego. Primerno samo bob, samo carevica, samo shokolad i t.n. Otslabva se pri priemane na edna i sashta hrana, no posle kato spresh, nadebelqvash poveche.
Да,действа,моят дядо е бивш борец и така е свалял килограми за да влезе в категорията си,но наистина диетата се състои само от шоколад развномерно разпределен за целия ден и максимално количество вода,но има още нещо с тази диета верооятноста за язва е доста голяма.
Тази диета е тъпа и нездравословна, с един шоколад не можеш да си набавиш всичко необходимо за организма.Също така с шоколада ще ти е трудно да се наядеш, след два/три часа ще си умряла от глад.![]()
Права си,но ако човек иска да отслабне бързо,може да я спазва,все пак няма вечно да живее така.Първоначално написано от MiLeNcHeToO
Поне за мене не е толкова проблема глада, защото съм свикнала да ям по мнооого малко, но дори и от малкото ядене не отслабвам а си стоя на едни килограмиПървоначално написано от SoFarSoG00d
То на мене ми трябва да сваля само 5 килограма не повече.А ти SoFarSoG00d както каза, ч епри дядо ти е дейставала да те питам той натурален шоколад ли е ял или млечен???