.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

^^^^шоколадова диета^^^^

Пробвали ли сте шоколадовата диета?Тя е по 1 шоколад на ден и вода и това е.Според вас действа ли?

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Каква е тази глупост?!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Чувала съм я ама не мисля че мн действа,се пак ядеш само шоколад ии нз..

Yxa...samo shokolad i woda ne mi sa vqrvam.... po mi sa vqrva cigari i woda ;D
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Зависи от организма... и все пак не е много полезно.
    Избери си друга диета

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз я правех лятото за няколко дни,на беше 1 натурален шоколад и 1 кофичка кисело мляко на ден имаше ефект и доколкото знам четох някъде,че това била диетата на Лили Иванова а може шоколада да го замениш с кутия шоколадови бонбони,но без никакъв пълнеж в тях
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Хм.. не знам не съм я пробвала, но аз си живея на шоколад през деня
    Stay up all night with the stars *

Град
    Страстно село. :D
    Ако е натурален горчив шоколад може и да има някакъв ефект, но е много относително.

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    четох, че това била диетата на Лили Иванова
    Значи си правела диета за безсмъртие браво на теб Ще ни надживееш

Не ми се вярва много да помага, защото все пак ядеш ШОКОЛАД, но незнам пробвай ако искаш.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Не съм я пробвала, но преди извесно време кака ми беше на такава диета и отслабна с 3 кг за нямаше и 2 месеца.Останах с впечатление, че помага, но все пак всеки организъм е различен и не е гаранция, че ако при един има ефект и при друг ще има..

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от acdcfenka
    Ако е натурален горчив шоколад може и да има някакъв ефект, но е много относително.

+1
    Също така можеш и да пробваш на Линд новия вид...Натурален шоколад с люта чушка...лютивото по принцип забързва метаболизма.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    четох, че това била диетата на Лили Иванова
    Значи си правела диета за безсмъртие браво на теб Ще ни надживееш
    По една праисторическа мумия като нея ни стига,аз не искам да живея колкото нея...скромна съм :P
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Mерси за отговорите.И все пка питам дали е възможно, защото една приятелка която е леко пълна и видях, че е млако отслабнала и я питах как и тя ми каза, че е яла по 2 шоколада на ден.Така, че мисля, че ще има по-голям ефект с по един шоколад на ден

бе не знам дали действа, ама само при идеята колко пъпки ше ми излязат веднага ми се убива мерака (ако въобще го имало )

и аз дочух, че въпросната диета била ефикасна, но с черен шоко..така де натурален

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Vsichko, koeto qdesh moje da byde dieta, stiga da qdesh samo nego. Primerno samo bob, samo carevica, samo shokolad i t.n. Otslabva se pri priemane na edna i sashta hrana, no posle kato spresh, nadebelqvash poveche.

Град
    Wonderland
    Да,действа,моят дядо е бивш борец и така е свалял килограми за да влезе в категорията си,но наистина диетата се състои само от шоколад развномерно разпределен за целия ден и максимално количество вода,но има още нещо с тази диета верооятноста за язва е доста голяма.

Град
    Around... :)
    Тази диета е тъпа и нездравословна, с един шоколад не можеш да си набавиш всичко необходимо за организма.Също така с шоколада ще ти е трудно да се наядеш, след два/три часа ще си умряла от глад.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Тази диета е тъпа и нездравословна, с един шоколад не можеш да си набавиш всичко необходимо за организма.Също така с шоколада ще ти е трудно да се наядеш, след два/три часа ще си умряла от глад.
    Права си,но ако човек иска да отслабне бързо,може да я спазва,все пак няма вечно да живее така.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Права си,но ако човек иска да отслабне бързо,може да я спазва,все пак няма вечно да живее така.
    Поне за мене не е толкова проблема глада, защото съм свикнала да ям по мнооого малко, но дори и от малкото ядене не отслабвам а си стоя на едни килограми То на мене ми трябва да сваля само 5 килограма не повече.А ти SoFarSoG00d както каза, ч епри дядо ти е дейставала да те питам той натурален шоколад ли е ял или млечен???

Град
    Wonderland
    Натурален шоколад с вода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си