.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    Пловдив

Разликата м/у...

Здравейте.. искам да ви питам каква е разликата м/у Garnier Pure и Garnier Pure 3 in 1 ... Неска си зех Garnier Pure и се чуда.. трябваше ли да си зема другото..вашите мнения

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Доста добър ексфолиант. Може да се ползва и като маска, и като измиващ гел. Доколкото си спомням, имаше цинк, който мирише кофти и това май е единственият недостатък на продукта. Е, сестра ми твърди, че от него й се запушвали повече порите но аз за себе си не съм имал такъв боклук
    Въпреки това в сравнение с на Garnier Pure изсушава кожата... затова по-добре Garnier Pure 3 in 1
    [/img]

Никой не може да ти отговори.Всяка кожа е различна и продуктите и действат по различен начин.След като изхабиш тази опаковка си вземи другата и ще видиш, коя действа по-добре върху твоята кожа

anonymous497065
    Guest
    До колкото знам 3 в 1 действа като маска, подхранва и премахма черните точки.Инъче мисля че и гарниер пур и 3 в 1 са еднакви.

Град
    Пловдив
    благодаря за отговорите...

Е как искаш да ти кажем кое е по-добре? Каква ти е кожата, суха, мазна, нормална, смесена...?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си