.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Podkojna pupka.

Podkojna pupka.

1-vo.. sujalqvam za latinicata, no neshto mi se precaka ezika.

Takam.. predi 2 chasa nqkude usetih mnogo golqma bolka v bradichkata i sega napipvam dve mnogo golemi podkojni pupki. Ne znam ot kakvo sa se poluchili, no adski mnogo me boli i ne znam kakvo da napravq. Namazah gi sus Zinerit i se nadqvam malko da se e poopravilo polojenieto do sutrinta..
    Nqkakvi suveti?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    somewhere over the rainbow...
    Чувала съм за подкожни косъмчета от които се появяват пъпки... това ли е или само подкожна пъпка защото за нея не мога да ти дам съвет.

Можеш да си сложиш ихтиол за да излезе гнойта,а можеш и да я мажеш с някакъв спирт за да мине по-бързо
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Намажи го със спирт за да изсъхне ... Друго не се сещам , но ако го стискаш нищо няма да стане , само ще стане още по надуто и зачервено.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Вече си я почистила сега не я пипай и до утре няма и да има спомен от нея.

Супер фен Аватара на galu6a
    офф тия са най-гадни просто ги мажи с няккаво лекарство не ги пипай сами ще минат
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от Giva
    Можеш да си сложиш ихтиол за да излезе гнойта,а можеш и да я мажеш с някакъв спирт за да мине по-бързо
    dam s ixtiol e nai dobre... ot vreme na vreme i az taka pravq :P
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Оф не че нещо,ама на мен като ми "излезе" такава ми стои с месеци.Не се забелязва много,но е гадно.Хем ги мажа със спирт и кремове.....

Град
    Инкогнито
    Аз не обръщам внинание на външният си вид и така си ги оставям и каквото и да ми има за седмица ми минава
    ПП: пиши ми да ти оправим кирилицата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си