Само бягането помага ли за оформянето на плочките ?
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
бацкаПървоначално написано от Adwokat
земи си тури ръката на корема и побягаи 20-30 метра...
ест че помага ма др са си пресите![]()
с тез коремни преси немога е... немога и немога са изправя като легна...преди имах плочки ама ся съм напълнял малко и грозна гледка...
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ще правиш на ново бе...Първоначално написано от Adwokat
аз ги права с тежест от 45 pounds и се радвам
а иначе и аз бях мислил да почна да тичам ма нека първо да спра да ода че по 5-6 км на ден ода и некси![]()
Ем няма как ще трябва да го измислим... все пак лятото наближаваи тряа са оправя до тогава
![]()
ем тогава почни цъкаш баскет или волей бол... те помагат същоПървоначално написано от Adwokat
лягаш на някой фотйоил,слагаш 1 чизбургер на една връзка отгоре и се опитваш да го зграбчиш
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
лол ти така ли правиш...Първоначално написано от hAshoo
някой хора не ядат боклуци...
лол тей ли?Първоначално написано от Darkkiss
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
абе тая тема е маалко мъжка,ама.......ще ми се махне ли шкембенцето ако правя по 100 коремни преси на ден (плюс други упражнения 3 пъти в седмицата)![]()
Пресите малко прецакват кръста ама все пак по-важно е да изглеждаш добре![]()
по добре е да изглеждаш добре от колкото да не можеш да ходиш от болкаПървоначално написано от Jesus
добра логика!!!
Не!!!Бягането като цяло действа за стягане на тялото,най-вече на мускулите на краката,стяга корема,но за плочки е твърде пресилено да се говори.Освен преси не знам какво друго може да помогне.
Qwno samo s koremni presi shte stane...;]
... не става само с тренировки, напоследък всичко се е променила Включително и методите, за по-добър ефект също трябва и добър начин на хранене за по-голям успех.
и също така за плочки се яде ориз и ЛУКАНКА ! Специално Луканка
I wake up in the morning and I piss excellence.
oriz i lukanka li? za 1vi pyt go chuvam![]()
праат си бъзици с тебе.. как от мазнина ще праиш плочи...Първоначално написано от Adwokat
да знаете, че от плуването по-хубаво нещо няма! ебал съм ти фитнеси плувай секи ден ако имаш възможност и ще се радваш на невероятни резултати.... само за експеримент поплуваи 30 мин и след тва излез, и виж колко ти е стегнато тялото... и не говорим само за корема.. разширява гърба и заздравява раменните и трапецовидните мускули... тва плуването съм го признал за НАЙ. жалко че не мога по често да го практикувам... особено ся по тва време,...![]()
ne moga da pluwam![]()
![]()
Никога не е късно да се научиш - аз миналата година започнах да ходя на плуване. Много е готино да спреш да се страхуваш толкова от водата, усещането да плуваш като хората за пръв път е суперПървоначално написано от Adwokat
![]()
А защо от коремни преси да се прецаква кръста? Само ако не ги правиш правилно се получава така.
Аз не бягам.. малко съм мързеливаКато пробягам 200 метра и търся пейка да си почина.Не толкова от умора, просто не виждам смисъл да бягам като луда.Господина по физическо вече 3 години се занимава с моята "атлетична" натура и разбра, че просто съм си мързел.
Според мен има и други начини да имаш хубава фигура, освен да се клечиш като побъркан и да бягаш, като луд.Попринцип съм си слабичка и нямам нужда да отслабна, но за да имам по-хубав вид, си правя по 700 коремни преси на ден.Голям кеф ми прави и има резултат.А най-интересното е, че нямам никаква мускулна треска и нищо не ме боли, като седя пред компютъра се измарям повече .. заболява ме гъза да стоя на стола
![]()
Явно, явно..Кой ти каза тази простотия, че с бягане стават плочки?Първоначално написано от Adwokat