- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Малко полезни съвети??? :)
Здравейте...Дайте някакви идеи,как подяволите да изтрия музиката си която се повтаря...общо имам 35 GB и единсевеното,за което се сещам е да я събера в една папка и да изтрия тези които се повтарят,но после няма да знам коя песен в коя папка е била а мразя бардака... а засега всичко е подредено...който има идея да пишесигурен съм че не съм единствения който се интересува
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
Единствения начин е като отидеш в Search и да пишеш името на песента
която мислиш,че се повтаря.Но ще потърся някоя програма![]()
хаха и аз се надявам някой да предложи програма защото говорим за музика която събирам от...хмм...5 години...няма как да знам коя песен се повтаряаз имам съмнение за 40 % от песните
![]()
http://www.download.bg/index.php?cls...thread&t=47039
има мнение за програмата и самото и име![]()
Много е просто ако те марзи недей сега да го правиш не ти треа програма освен WinAmp пускаш всички песни да си ги слушаш когато немаш нет или нема кво да прайш и гледаш дали тази песен се повтаряв папката в която си сложил песните си. И на мен се случи преди и когато немаше кво да прая си наредих песните и които се повтарят ги изтрих
аааааааамииииииии някой може ли да ми я даде тази програма щото ми е спряна сметката а в ми иска регистрация със sms![]()
иииииии стана сега ще я пробвам![]()
Ace Utilities има опция да търси в целия хард всички файлове с еднакъв размер. Мисля, че тя е идеалното решение