Незнам какво стана...защо се развиха така нещата.Толкова ли е лошо да кажеш истината на някой..и след това ти да си виновния.СЛед упреците от "най-добрата ми приятелка" за това,че съм егойстка и т.н.Не можех повече да продължавам така.Днес както никога седях в училище междучасието слушах музика и четях една книга..получих СМС от нея...с това каква приятлка съм била и т.н...да ме обвинява..Защото е в нов клас срешна еднаа от леките и започна да се разваля...Еее всеки си изибира пътя нали?!Познават се от 4 месеца ,а вече много я обичала и т.н..знаела,че тя няма да я изостави били си 3-те много добре.Спряла да ми вярва.И всичко като малките деца се разви.Познавам едно момче от 2 -години преди имахме нещо ако може така да се нарече,но спря да ми пука,защото той е от онези големите играчи."Най-добрата ми приятелка "ми каза,че таяя същатата която днес ни скара е тръгнала с момчето преди време.Тя си мислеше,че аз още изпитвах нещо силно към него,но грешеше.За мен всичко си имаше граници...Тая същата нейната нова приятелка е пълна курва тръгна с момчето за да дразни бившия си,който не си поплю и я остави.Не от толккова,желание...Момчето ме молеше да му кажа какво е казвала тя..на приятелката ми и тя какво ми е казала на мен.Мълчах ..мълчах,но толкова лоши неща бях чулла и ги държах у себе си..казах му.той като разбра не можеше да повярва..Караха се...най-добрата ми приятелка разбра,че съм му казала..и почна да ме упреква и тя същичч ден и казала,че той бил казал,че онази е "пикла"...я го скъса и какво пак аз виновната.Докато,четях СМС..незнам какво ми стана обърна ми се света.Сълзи почнаха да се стичат от лицето ми ...не можех да скрияя разочарованието и болката...от класа ми почнаха да ме утешават" Как може това да наричаш приятел..някой и обърна малко внимание и тя литна..и как може да се съмнява в теб..?!"Ден след рожденияя ми ден ии ..всичко рухна..какво ли не направих заради нея,а тя така да постъпи...Сдобрих я с приятеля и миналата седмица,всико напраих нали за това са приятелите..
Аа тя даа направи всичко заради няква..която познава от 4 месеца,развали с години приялството ни..А аз разбрах що за лайно е оная ,приятелаката ми е адски внушаемия човек ,а онази маниполатора...който я познава по отдвана ..знае какво представлява..и само лоши неща съм чувала за нея Исках да кажа на приятелката ми,че е тръгнала в лоша посока..но след това има ли смисал?!....
Е исках само да споделя..просто нямаше на кого
А според вас това приятелка ли е ?