- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плодове + ?????
Смятам да започна нещо като режим или диета не знам точно с плодове за 2 седмици, но мисля, че не мога да издържа само на тях, за това запитването ми до вас е, с какво друго мога да комбинирам плодовете?
ми аз мисля че тях с почти всичко можеш да ги комбинираш..в смисъл можеш да ядеш кисело мляко .. яйца.. водичка да пиеш .. намали сладкото газираното и хлебчето и ще има успех
![]()
можеш да хапваш плодовете с хлебче и ядки - има доста вкусни комбинации
така не само ще отслабнеш,ами и ще си пречистиш организма
and every time you have some trouble, when you're worried you make it double.
don't worry, be happy! if you're worried your face will frown and this will bring everybody down..don't worry, be happy!
мм не ти препоръчвам яйца...
Иначе плодове,зеленчуци и ядки си е доста добра комбинация.
И много течности,но никакво газирано.
+1Първоначално написано от Rofl4e
По-добре на плодове и зеленчуци.Прави си салати.Може да хапваш и кисело мляко и пълнозърнест/типов хляб.
Месо, но не тлъсто, примерно пилешко и пуешко. Не е нужно да спираш напълно другите храни, просто ги намали. Все пак организмът има нужда и от тях в умерени количества.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1...Напълно подкрепям!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Мед,варени картофи-като пюре или просто картофи,варен ориз със зеленчуци(без олио),грах.
Плодове яж,но ги яж до 3,4 най-късно,не е хубаво да ядеш вечер плод
Иначе аз съм си съчетала една "диетка'' която спазвам вече 2 седмици и съм свалила 2 кг![]()
Сутрин в 7ч.: Овесени ядки с кисело мляко 0,1 %
В 10ч(голямото) : Ябълка + солетки ако ми се ядат и кока-кола (light)
От 1- 3(зависи в колко се прибера) : Ябълка,и след това ако съм гладна ям месо + салата (зелена)
В 6-7 : Месо + салата![]()
Ииии вече ако към 9-11 ми се прияде ям краставица![]()
What i want is obvious , what i love is unique