.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Аз съм автор от доста време на еротични разкази мислех да постна някои от тях в форума но съдържат доста цинични изрази и вероятно бих бил баннат. Фантазирам за различни неща в секса , за ежедневен секс да речем , на ден по няколко пъти като стимулирам партньорката си да е готова да го прави по всяко време , където и да се намира и както аз и кажа , това ме възбужда желанието на момичето с което съм да го иска постоянно.Обичам да знам че когато ме види си знае какво ще последва , секс , буен и страстен , дивашки може дори и перверзен просто да се носи аромата във въздуха и когато сложа длан върху нея да настръхва да ме гледа с онзи поглед който крещи искам те сега в този момент...

Цитирай Първоначално написано от Youth_boy
    Аз съм автор от доста време на еротични разкази мислех да постна някои от тях в форума но съдържат доста цинични изрази и вероятно бих бил баннат. Фантазирам за различни неща в секса , за ежедневен секс да речем , на ден по няколко пъти като стимулирам партньорката си да е готова да го прави по всяко време , където и да се намира и както аз и кажа , това ме възбужда желанието на момичето с което съм да го иска постоянно.Обичам да знам че когато ме види си знае какво ще последва , секс , буен и страстен , дивашки може дори и перверзен просто да се носи аромата във въздуха и когато сложа длан върху нея да настръхва да ме гледа с онзи поглед който крещи искам те сега в този момент...
    обичам да чета такива разказчета ако не те затруднявам може да ми ги прощаш на личен
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Имаш ЛС.

Цитирай Първоначално написано от BurningDesire
    Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    Повярвай ми, това със сметаната САМО звучи добре. Всъщност е отвратително омазване, залепва по тялото и по-скоро ще ти иде да изтичаш в банята, отколкото да правиш секс.
    Ааа не е точно така
    Не знам, ама при мене беше така. Няма да описвам с подробности, ама след процедурата с един флакон сметана (1/2 върху мен и 1/2 върху него) и на двамата ни беше станало тежко от толкова сладко и бяхме омазани и лепнещи. Секс не помня дали правихме. Е все пак си е въпрос на вкус де.
    кой ви е казвал да го слагате целия Слагаш малко за ефект (аз правя кръгче околу пъпчето) и забочваш да "работиш" с език.

мечтая си за много ама много дълга любовна игра,може би малко по груб секс или изключително нежен...

Мега фен Аватара на amatorium
    Veche nqmam falntazii. Posledno probvah s edno specialno cvete da vuzbudq edna devoika, no se schupi i trqbashe da go dokarame do dobroto staro lizane i brutalno chukane.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от Xrisenceto
    мечтая си за много ама много дълга любовна игра,може би малко по груб секс или изключително нежен...
    +1
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Повярвай ми, това със сметаната САМО звучи добре. Всъщност е отвратително омазване, залепва по тялото и по-скоро ще ти иде да изтичаш в банята, отколкото да правиш секс.

оооо изобщо не е така,много е яко даже :P

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Той се прибира. Посрещам го още от вратата и го целувам страстно по устните. трагваме към спанлята, лягаме и в този момент аз ставам и почвам да събличам дрехите си мнооого бавно. първо потничето след това и дънките след което лягам върху него и му казвам на ухо "Ще оставя най-сладката част за теб" при което той нетърпеливо разкопчава сутиена ми и ме слага да легна. аз му прошепвам че съм била лоша и му давам едно важе. вразва ме за леглото докато аз усещам колко е нетърпелив за това което ще последва. той сваля тениската си и ми казва "Сега си изцяло моя...." . след което с целувки се отправя на долу към устните ми, гърдите, пъпчето,...

Секс в банята под душа..
    Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    сбъднал съм ги
    Секс във входа на блока и, секс навън... Разходка под дъжда и после на топло в хижа... А бе всичко което съм искал се е сбъднало...
    Станислава

Супер фен Аватара на Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    сбъднал съм ги
    Секс във входа на блока и, секс навън... Разходка под дъжда и после на топло в хижа... А бе всичко което съм искал се е сбъднало...

Цитирай Първоначално написано от Youth_boy
    Nice one! Завиждам на приятелката ти
    Иначе по темата... не знам дали див страстен секс с млад свещеник спада в графа Еротични или леко извратени фантазии Но определено много ми се иска.
    The only truth they can accept is their own.

Град
    Бургас
    Редовно даже секи ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си