- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еротични фантазии
Аз съм автор от доста време на еротични разкази мислех да постна някои от тях в форума но съдържат доста цинични изрази и вероятно бих бил баннат. Фантазирам за различни неща в секса , за ежедневен секс да речем , на ден по няколко пъти като стимулирам партньорката си да е готова да го прави по всяко време , където и да се намира и както аз и кажа , това ме възбужда желанието на момичето с което съм да го иска постоянно.Обичам да знам че когато ме види си знае какво ще последва , секс , буен и страстен , дивашки може дори и перверзен просто да се носи аромата във въздуха и когато сложа длан върху нея да настръхва да ме гледа с онзи поглед който крещи искам те сега в този момент...
обичам да чета такива разказчета ако не те затруднявам може да ми ги прощаш на личенПървоначално написано от Youth_boy
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Имаш ЛС.
кой ви е казвал да го слагате целияПървоначално написано от BurningDesire
Слагаш малко за ефект (аз правя кръгче околу пъпчето) и забочваш да "работиш" с език.
мечтая си за много ама много дълга любовна игра,може би малко по груб секс или изключително нежен...
Veche nqmam falntazii. Posledno probvah s edno specialno cvete da vuzbudq edna devoika, no se schupi i trqbashe da go dokarame do dobroto staro lizane i brutalno chukane.
Eating isn't cheating - Arnold
+1Първоначално написано от Xrisenceto
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Първоначално написано от BurningDesire
оооо изобщо не е така,много е яко даже :P![]()
![]()
Той се прибира. Посрещам го още от вратата и го целувам страстно по устните. трагваме към спанлята, лягаме и в този момент аз ставам и почвам да събличам дрехите си мнооого бавно. първо потничето след това и дънките след което лягам върху него и му казвам на ухо "Ще оставя най-сладката част за теб" при което той нетърпеливо разкопчава сутиена ми и ме слага да легна. аз му прошепвам че съм била лоша и му давам едно важе. вразва ме за леглото докато аз усещам колко е нетърпелив за това което ще последва. той сваля тениската си и ми казва "Сега си изцяло моя...." . след което с целувки се отправя на долу към устните ми, гърдите, пъпчето,...
Секс в банята под душа..
Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.
сбъднал съм ги![]()
Секс във входа на блока и, секс навън... Разходка под дъжда и после на топло в хижа...А бе всичко което съм искал се е сбъднало...
![]()
Станислава
Nice one! Завиждам на приятелката тиПървоначално написано от Youth_boy
Иначе по темата... не знам дали див страстен секс с млад свещеник спада в графа Еротични или леко извратени фантазииНо определено много ми се иска.
The only truth they can accept is their own.
Редовно даже секи ден