Трябваше ми доста време за да я убедя да се срещне с мен. Това определено беше най-трудната част защото намеренията ми не бяха тайна за нея. Вече пораснала, но все така слаба и симпатична, както в началото когато се запознахме. Кафето беше кратко – тя ме искаше. Бавно и неуверено тръгнахме към тях, не знам кой беше по-нервен, но пушех десета цигара за деня, а беше едва два часа. Чак ми изглежда странно - цял ден не се е заяждала с мен, не ме е обиждала, води ме в тях – това не е малкото нахакано момиченце, с което излизах. През целия път никой не каза и дума, но и двамата знаехме къде отиваме и защо го правим.
Стигаме пред входната врата, определено изглежда плаха, цялото й самочувствие и вечната усмивка са изчезнали. Влизаме вътре много бързо и затваряме вратата – старата комшийка ще я издаде на родителите й, направо усещам съцето й да прескача от уплаха, прегръщам я и я целувам. Малко по малко уплахата преминава във възбуда и двамата не можем да се наситим един на друг сякаш наваксваме за цялото време, през което не сме били заедно. Занасям я на ръце до стаята й, и я оставям на леглото, седнали един в друг, тя обвива краката си около кръста ми и ме притиска към себе си.
Леко свалям лепналото бяло потниче и отдолу се подават малките и добре оформени гърди покрити с малък сутиен със силиконови презрамки. Оставям я да легне по гръб и започвам да я масажирам много леко и внимателно защото ме е страх да не нараня слабите и раменца. Бавно плъзгам ръцете си по меката и нежна кожа докато стигна до тънката и шия, навеждам се и я целувам, продължавам нагоре с език, засмуквам ухото й, усещам тежкото й дишане и, но не спирам. Отправям се надолу с целувки към малкото и дупе, разкопчавам и сутиена и продължавам надолу, внимателно свалям синия й леко навлажнен отдолу клин, от който разнася приятен аромат. Леко разтварям краката и и плъзгам език по тънката й прашка, тя се обръща притеснена салага ръце на лицето ми с нерешително изражение на лицето, намигам й и завирам главата си между краката й. Усещам как ръцете и ме натискат все по-силно, и треперещите и крака бавно се разтварят все повече и повече, тя отпуска глава на възглавницата и се уставя на възбудата. Окуражен, свалям мокрите й прашки и засмуквам срамните и устни. Усештам пръстите и да галят косата ми, стимулирайки ме да продължавам още по- усърдно и да вкарвам езика си все по-навътре. Кратък момент почивка, глътка въздух, колкото да забележа оголените и гърди. Нежно ги докосвам с ръце, докато още недооформените й зърна не се втвърдят, прекарвам ги между зъбите си и ги масажирам с език, едновременно с това стимулирайки я с два пръста между краката. Тя ми вдига главата и ме целува с горещите си устни, опипвайки ме по четала. След кратък миг на наслада, помествам ръката й и отново потъвам в краката й. Усещам как краката и се изпъват, една тежка въздишка и край.
Оставям я на леглото и излизам на терасата да запаля поредната цигара. Още усещам аромата й по устните си, ръцете ми треперят но знам, че трябва да се прибера в къщи за поредната доза скучен секс с приятелката си. Скоро с нея всичко ще приключи и ще се върна в тези чаршафи, този път за цяла нощ.