.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Ужасно гадна ситуация ;(

Здравейте,дълго време ме мъчи един проблем и все не исках да го пиша тука,обаче вече не издържам и искам да споделя.
    Историята е следната,харесвах едо момче и в началото тои се държеше мило,дори намекваше да сме гаджета(което в последствие излезе просто една груба шега).Аз естествено хлътнах по него,но той тръгна с едно момиче с което казваше че е много сериозен.Аз продължих да си го харесвам,но естествено се държах на страна.Скоро той скъса с нея и аз помислих че ще ми се отвори парашута но не!Той видя най-добрата ми приятелка,и каза че е влюбен в нея и иска да е с нея.Писали си в Skype,при което аз откачих и без да помисля се разкрещях на приятелката ми.Той и казал "нека да излизаме а на нея няма да и казваме да не и е гадно понеже ме харесва".Естествено моята приятелка се отдръпна от него(а и тя си има приятел),но той започна да обвинява мен казва ми "ти си виновна,ти и казваш какво да прави,заради теб не мога да съм с нея".А аз дори вече не мисля за него може да се каже че го намразих,а той продължава да ми казва "сърдя ти се всичко е заради теб,тя заради теб не иска да е с мен". На мен не ми пука вече с коя ще е,но не мога да се оттърва от него,всеки ден ме обвинява.
    Ако някой има подобен случай,или има някакви съвети как да постъпя може да пише.Благодаря за вниманието.
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    тегли му една сочна майна
    кажи му че всичко се връща нека и на него му е гадно

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Тоя не те заслужава...намеци глупости и после най-добратата ти приятелка.Я го блоквай и въобще не се занимавай с такива дрисаци
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Ами и аз това правя не искам да го виждам даже ама как да му набутам в тъпата тиква че не аз казвам на приятелката ми какво да прави а тя просто не го харесва(+това си има приятел)просто си мисли че аз съм виновна за сичко а на мен хич не ми дреме
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Накарай някой да го отупа макар, че това не е най-доброто решение. Но по този начин ще спре да те тормози. (брат, приятел, братовчед) И няма да имаш проблеми.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Самият факт, че пускаш тема, свързана с това момче показва, че все още имаш нещо към него ...
    Като цяло гледам, че е некъв.. наистина несериозен и не знам защо така те е разиграл, но е било доста неприятно ..
    Просто му тегли една майна и се радвай, че имаш добра приятелка, която не те е предала и не е тръгнала с него, въпреки твоите чувства Евалата
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Хах... xD Обяснимо точно и кратко, че не го харесваш и не ти пука за него. Натикай му мисълта, че той сам се прави център на внимание, всъщност на никой не е интересен. Просто нали знаеш... Думите могат много да нараняват.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Paradise
    Кажи му:
    "Ти пишлемек дребен, ако мислиш, че някой ще се занимава с тебе много се лъжеш. С който щеш ходи и се забивай, аз кво общо имам? Аз не съм виновна, че гаджето на приятелката ми е по-голям пич от тебе и я задоволява по-добре? върви се гръмни и ме остави на мира?!"

Тая реч винаги действа.

И се чудиш какво да направиш? На твое място бих му казала доста интересни неща. Не се занимавай с този.

Кажи му че има малка пишка

Шегувам се естествено . Мисля , че варианта да помолиш някой твой приятел или брат/братовчед да му каже да не ти говори повече ще подейства (разбира се желателно е въпросния човек да е видимо по- мощен от тоя навлек )

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Кажи му:
    "Ти пишлемек дребен, ако мислиш, че някой ще се занимава с тебе много се лъжеш. С който щеш ходи и се забивай, аз кво общо имам? Аз не съм виновна, че гаджето на приятелката ми е по-голям пич от тебе и я задоволява по-добре? върви се гръмни и ме остави на мира?!"

Тая реч винаги действа.
    и аз мисля 4е тва ще подеиства
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    София
    позната история.. случвало ми се е и на мен
    ♥ I trusted you.. my mistake ♥

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Е щом не ти пука за него какво му мислиш? Какъв е проблема, че те упреква, след като не те интересува? Просто не му обръщай внимание.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    qsno e 4e e bokluk i ne te zaslujava...Mainata mu...

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от naia
    тегли му една сочна майна
    кажи му че всичко се връща нека и на него му е гадно
    +1 Ех много ги обичам тия майни
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Какво ти пука,че те обвинява? Теглиш му една и не му обръщаш внимание. От цялата тази ситуация поне си разбрала,че имаш истинска прятелка,която не те е предала.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    Накарай някой да го отупа макар, че това не е най-доброто решение. Но по този начин ще спре да те тормози. (брат, приятел, братовчед) И няма да имаш проблеми.
    Или пък прати някоя силова групировка !

Кажи му, че вече ти е МЕГА ясно, че ти си 'виновна' за всичко и че искаш да те остави на мира
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    А защо твоята приятелка не говори с него и не му обесни, че вината наистина не е в теб просто си има сериозен приятел и иска да е с него ? Това е единият вариант. Другият е да го блокнеш в скайп и изобщо да не се занимаваш с него - игнорирането в такива ситуации действа безотказно !!!
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ами гадно е,няма спор,но пък от друга страна поне си видяла че не те заслужава

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ооо я далече от тоя... толкова е изпаднал че е тръгнал друг да обвинява... Тегли му една майна и не се занимавай повече... следващия път му кажи "Това че ти не можеш да свалиш едно свободно момиче а се мяташ на заети с надеждата да ти вържат не съм ти аз виновна ... просто не ставаш!!! " ... кажеш ли му го ще му се свие, спаружи и кривне в ляво... Повярвай ми повече няма да иска дори да те погледне от срам...

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Кажи на оня да върви по дяволите и не се занимавай с него,защото той просто не заслужава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си