- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасно гадна ситуация ;(
Здравейте,дълго време ме мъчи един проблем и все не исках да го пиша тука,обаче вече не издържам и искам да споделя.
Историята е следната,харесвах едо момче и в началото тои се държеше мило,дори намекваше да сме гаджета(което в последствие излезе просто една груба шега).Аз естествено хлътнах по него,но той тръгна с едно момиче с което казваше че е много сериозен.Аз продължих да си го харесвам,но естествено се държах на страна.Скоро той скъса с нея и аз помислих че ще ми се отвори парашута но не!Той видя най-добрата ми приятелка,и каза че е влюбен в нея и иска да е с нея.Писали си в Skype,при което аз откачих и без да помисля се разкрещях на приятелката ми.Той и казал "нека да излизаме а на нея няма да и казваме да не и е гадно понеже ме харесва".Естествено моята приятелка се отдръпна от него(а и тя си има приятел),но той започна да обвинява мен казва ми "ти си виновна,ти и казваш какво да прави,заради теб не мога да съм с нея".А аз дори вече не мисля за него може да се каже че го намразих,а той продължава да ми казва "сърдя ти се всичко е заради теб,тя заради теб не иска да е с мен". На мен не ми пука вече с коя ще е,но не мога да се оттърва от него,всеки ден ме обвинява.
Ако някой има подобен случай,или има някакви съвети как да постъпя може да пише.Благодаря за вниманието.![]()
Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
Когато спреш да му се пречкаш!