.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: часовника

часовника

Хора помощ ! Сутрин не си чувам часовника той си звани аз го гася и после не си спомням тази сутрин се събудих и беше 7часа часовника ми трябваше да звъне в 6.15 събудих се и видях, че съм го изключила и не си спомням и пак съм заспала моля ви дайте ми съвет

1.Карай някой да те буди сутрин, ако трябва и да ти се звъни по телефона.

2.След обръщение има запетайка.часОвник, звЪни,тряБВаше, (поздравления за двойното "н" в "звънне"), преди "че" има запетайка, като видя някъде "плс" ми иде да го набутам на някое интимно място на пишещия, ама простено да ти е.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

И аз имам този проблем, но наскоро открих някаква супер гадна мелодия, която ми звъни усилена на макс и още докато започне се събуждам, защото ме изкарва извън нерви Сутрин ми идва да го засиля към стената, но... А също така щом проблема ти е, че си го спираш и не помниш, сложи го на повече от ръка-разстояние, че да се наложи да станеш.

Град
    Хасково
    Еми накарвай вашите да те събуждат

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    1.Карай някой да те буди сутрин, ако трябва и да ти се звъни по телефона.

2.След обръщение има запетайка.часОвник, звЪни,тряБВаше, (поздравления за двойното "н" в "звънне"), преди "че" има запетайка, като видя някъде "плс" ми иде да го набутам на някое интимно място на пишещия, ама простено да ти е.

+1 а и може ако примерно няма кой, да казваш на някой да те буди по телефона и не да му затваряш, а да му вдигаш и да си говорите за да се събудиш наистина. Аз така преди карах брат ми, че той ставаше в 5.30
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    мене мама ме буди и ме кара
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Лягай по-рано

Град
    Wonderland
    Ами лягай си най-късно в 22:00

1.Сложи си за аларма възможно най-гадната мелодия която имаш в телефона си и я усили на макс.
    2.Сложи си телефона възможно най-далеч от леглото, но така че да го чуеш сутрин.
    3.Сутрин като станеш да я изключиш НЕ ЛЯГАЙ ОТНОВО!!!

Късмет

Голям фен
    Вечер го слагай по-далече от теб.Така като звънне ще трябва да станеш да за го изключиш.
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Както казаха сложи си по - гадна мелодия и телефона по далеч от теб , така , че да се налага да ставаш за да го изключиш.И в никакъв случай след като се събудиш не лягай отново !
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

1.Гадна мелодия
    2.Далеч от теб
    3.Навий още 1

Град
    София
    Ставай веднага като ти звъни часовника и не пиши хипермегасмотани теми!
    Don't tell me what I can or can't do !

Повече от фен
    Навий си една аларма 1 час по-рано,за да си наваксаш.Аз като я чуя първата аларма в 5 и 30 направо се изпълвам..като знам че имам още 1 час спанеее Примерно настрой си телевизора ти да се включва на някоя музикална програма и усили звука...

Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Карай някой да те буди сутрин, ако трябва и да ти се звъни по телефона.
    +1

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от SuSamka
    1.Сложи си за аларма възможно най-гадната мелодия която имаш в телефона си и я усили на макс.
    2.Сложи си телефона възможно най-далеч от леглото, но така че да го чуеш сутрин.
    3.Сутрин като станеш да я изключиш НЕ ЛЯГАЙ ОТНОВО!!!

Късмет
    Наистина пробвай така
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си