.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Тема: Защо?

Защо?

Ami eto kakvo stana. Edna ot moite nai-dobri fr si hvana gadje i sa zaedno ot okolo 8 meseca. Poniakoga se karat i tn, a az chesto gi zasicham, zashttoo rabotia v edno kafene deto idvat. I ....abe zapochnah da se kefia na momcheto. Ama mnogo. Onzi den se zasiakohme na edin kupon i tia si trugna malko po-rano, a toi se ponapi dosta i az reshih da deistvam i....metnah mu se, a toi ne se drupna. Ama posle nishto ne mi kaza do dr den i na sutrinta kato si trugvah mi pisa sms che iska da govorim. Priatelkata mu razbra niakak i toi est se zaticha po neia i sega i se izviniava i i ticha po guza, a tia tupata mu se surdi. A toi mi kaza che ne iska nishto s men i si ia obicha i sega mi e mega gadno ama go iskam mn. I nz kakvo da pravia pak li da go chakam da se napie ili... Help

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Да, чакай го да се напие.
    Това е решението на зрял човек.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Дълбините на канала :D
    Кучка!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Да, чакай го да се напие.
    Това е решението на зрял човек.

Голям фен Аватара на scyLLa
    "Една от най-добрите ми фр" ууааууу явно ти не си и толкова добра фр след като искаш да и крадеш гаджето сигрно се познавате от 1 месец но тя ти е най-добра приятелка това е най-тъпото нещо което може да направи човек да се скара с приятел заради гадже ебал съм ги и в гаджетата приятелите са най-важни време за гаджета има .....ама ти явно не ставаш за фр
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    "тя тъпата..." ... Незнам кой е тъпия в случая... кво ще го чакаш..толкова ли си изпаднала за да чакаш някой да се забие с теб (гаджето на приятелката ти!!!) ... иначе какво не можеш да си намериш свободно момче ли... Дееба и тъпата простотия... смотана!!! Не не го чакай няма кво да го чакаш... той обича приятелката си...не им се бъркай!!!

Голям фен

Re: Zashto

Цитирай Първоначално написано от karkadeussss
    A toi mi kaza che ne iska nishto s men i si ia obicha
    хаха ето ти отговора на въпроса ... ;] хах и като е пиян какво печелиш хаха него или една вечер с него в не трезво състояние ..

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Кучка!
    +1

Град
    то не е град,а джунгла...
    олеле, недай си Боже да имам такива приятелки

Не се занимавай да не се чудиш после как да излизаш от кофти ситуации.Щом си я обича остави го.
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Кучка!
    +1

Кучка!
    И аз съм на това мнение !!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

що да е тъпа... има си пълното право да ти са сърди.. а аз мн мразя такива момичета като тебе, който развалят чуждите връзки! той ти е казал в прав текст, че си я обича.. тогава ги остави да си живеят живота, и ако той има някакви намерения за др връзка ще те потърси... пред полагам... просто дай една крачка назад.... няма смисъл да му ходиш по дирята... не мислиш ли ? успех..
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Защооо...защооо...защо! Защо ли ме питаш...защотоооо....къв беше въпросаа... курви сбогом...шалялляя

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Кучка!
    И аз съм на това мнение !!
    +1 ... Ужасно глупава постъпка !

Someone somewhere is made for you !

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Кучка!
    +1
    +2

Използвачка.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Малеееее много си зле. Предателка, лицемерна. Дори не се извинявам за думите си, уж приятелка ти била а й правиш мръсотии зад гърба. Ще го чкаш да се напие - май нямаш 16 годинки, че да мислиш така или просто си наистина безмозъчна. Как може да ви има такива бе....
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Хм... Зпочва с "една от най-добрите ми приятелки си хвана гадже" и завършва с "ама го искам много"... Ще давам направо: Ти що за човек си бе? Това е гаджето на най-добрата ти приятелка и ходят на всичкото отгоре 8 месеца, а ти искаш да и го вземеш... Абе простотия неземна. Недей припарва повече до него. Сега няма да имаш нито него, нито приятелката си, защото си лишена от логическа мисъл. Не! Ти си лишена от всякаква мисъл...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Paradise
    Оф, к*рва мръсна. Няма да обяснявам повече.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Ти куха ли си ве ?!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    С такива приятели като тебе, на човек не му трябват врагове. Остави ги след като се обичат, за какво се месиш... толкова ли няма свободни момчета...

anonymous497065
    Guest
    Ебаси."Пак ли да го чакам да се напие"?

Re: Zashto

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Цитирай Първоначално написано от karkadeussss
    A toi mi kaza che ne iska nishto s men i si ia obicha
    хаха ето ти отговора на въпроса ... ;] хах и като е пиян какво печелиш хаха него или една вечер с него в не трезво състояние ..
    +
    I can't stop myself from loving you <3

[quote="aka6a_vamp"]Кучка![/quote

+1

Град
    София
    много си зле ! Аман от такива смотли в тоя свет дето само гледат да ти вземат гаджето... или си загорела и никой не те харесва затва ходиш по чужди мъже?
    ♥ I trusted you.. my mistake ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си