Ami eto kakvo stana. Edna ot moite nai-dobri fr si hvana gadje i sa zaedno ot okolo 8 meseca. Poniakoga se karat i tn, a az chesto gi zasicham, zashttoo rabotia v edno kafene deto idvat. I ....abe zapochnah da se kefia na momcheto. Ama mnogo. Onzi den se zasiakohme na edin kupon i tia si trugna malko po-rano, a toi se ponapi dosta i az reshih da deistvam i....metnah mu se, a toi ne se drupna. Ama posle nishto ne mi kaza do dr den i na sutrinta kato si trugvah mi pisa sms che iska da govorim. Priatelkata mu razbra niakak i toi est se zaticha po neia i sega i se izviniava i i ticha po guza, a tia tupata mu se surdi. A toi mi kaza che ne iska nishto s men i si ia obichai sega mi e mega gadno ama go iskam mn. I nz kakvo da pravia pak li da go chakam da se napie ili... Help
Да, чакай го да се напие.
Това е решението на зрял човек.
"Една от най-добрите ми фр" ууааууу явно ти не си и толкова добра фр след като искаш да и крадеш гаджето сигрно се познавате от 1 месец но тя ти е най-добра приятелка това е най-тъпото нещо което може да направи човек да се скара с приятел заради гадже ебал съм ги и в гаджетата приятелите са най-важни време за гаджета има .....ама ти явно не ставаш за фр
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
"тя тъпата..." ...Незнам кой е тъпия в случая... кво ще го чакаш..толкова ли си изпаднала за да чакаш някой да се забие с теб (гаджето на приятелката ти!!!) ... иначе какво не можеш да си намериш свободно момче ли...
Дееба и тъпата простотия... смотана!!!
Не не го чакай няма кво да го чакаш... той обича приятелката си...не им се бъркай!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хаха ето ти отговора на въпроса ... ;] хах и като е пиян какво печелишПървоначално написано от karkadeussss
хаха него или една вечер с него в не трезво състояние ..
+1Първоначално написано от aka6a_vamp
олеле, недай си Боже да имам такива приятелки![]()
Не се занимавай да не се чудиш после как да излизаш от кофти ситуации.Щом си я обича остави го.
Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
Когато спреш да му се пречкаш!
И аз съм на това мнение !!Първоначално написано от aka6a_vamp
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
що да е тъпа... има си пълното право да ти са сърди.. а аз мн мразя такива момичета като тебе, който развалят чуждите връзки! той ти е казал в прав текст, че си я обича.. тогава ги остави да си живеят живота, и ако той има някакви намерения за др връзка ще те потърси... пред полагам... просто дай една крачка назад.... няма смисъл да му ходиш по дирята... не мислиш ли ?успех..
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Защооо...защооо...защо!Защо ли ме питаш...защотоооо....къв беше въпросаа...
![]()
курви сбогом...шалялляя
+1 ... Ужасно глупава постъпка !Първоначално написано от Adwokat
Someone somewhere is made for you !
+2Първоначално написано от ifkataAa
Използвачка.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Малеееее много си зле. Предателка, лицемерна. Дори не се извинявам за думите си, уж приятелка ти била а й правиш мръсотии зад гърба. Ще го чкаш да се напие - май нямаш 16 годинки, че да мислиш така или просто си наистина безмозъчна. Как може да ви има такива бе....
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Хм... Зпочва с "една от най-добрите ми приятелки си хвана гадже" и завършва с "ама го искам много"... Ще давам направо: Ти що за човек си бе?Това е гаджето на най-добрата ти приятелка и ходят на всичкото отгоре 8 месеца, а ти искаш да и го вземеш... Абе простотия неземна.
Недей припарва повече до него. Сега няма да имаш нито него, нито приятелката си, защото си лишена от логическа мисъл. Не! Ти си лишена от всякаква мисъл...
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
С такива приятели като тебе, на човек не му трябват врагове. Остави ги след като се обичат, за какво се месиш... толкова ли няма свободни момчета...![]()
Ебаси."Пак ли да го чакам да се напие"?
+Първоначално написано от beachy_bunny
I can't stop myself from loving you <3
[quote="aka6a_vamp"]Кучка![/quote
+1
много си зле ! Аман от такива смотли в тоя свет дето само гледат да ти вземат гаджето... или си загорела и никой не те харесва затва ходиш по чужди мъже?
♥ I trusted you.. my mistake ♥