Ти си смотано предателче и сигурно си от София щот там правят така
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
В случая ти си тъпачката, а не тя. Замисли ли се как ще се почувстваш ти, ако ти се беше случило?Тя даже е доста умна, че успяла да разбере, аз ако бях щях да те отупам!
В случая ти си тъпачката, а не тя. Замисли ли се как ще се почувстваш ти, ако ти се беше случило?Тя даже е доста умна, че успяла да разбере, аз ако бях щях да те отупам!Не разбрах само как можеш да наричаш момичето "приятелка"? Теб трябва да те вземат на мястото на Вучков!!!![]()
![]()
![]()
Да бе,виждам каква си приятелка си...нямам думиПървоначално написано от karkadeussss
Много глупава постъпка! Не мога да разбера толкова ли няма момчета, че винаги става така че две приятерки се лепват за един и същ и почва някаква надпревара и интриги сякаш е последното момче на ЗемятаТолкова ли няма други момчета около тебе, че точно гаджето на приятелката си трябва да забършиш ? Изобщо не е тъпо момичето, даже е много хитро щом е намерило начин да разбере какви ги вършиш зад гърба й... И ако аз бях на нейно място (същност аз съм била - преди години си патих така от едта ей такава същата лицемерка като теб) изобщо нямаше да те погледна повече, защото това, което си направила е възможно най-глупавото и гадно нещо, което може да направи една приятелка... По-добре ги остави на мира и двамата, без това вече и момчето си пати заради теб, да бъдат щастливи заедно и си намери друго момче... И тоя път гледай да е СВОБОДНО и да НЕ Е ГАДЖЕ на някоя твоя приятелка
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
"Да чакам да се напие"Мн оригинално от твоя страна
Знаеш ли кво ш направиш ? Да ти кажа ли ? М ? А не не мисля .. Или да ти кажа,а?Еми ок .. ЗАБРАВИ ГО !
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Дал Господ повече добри приятелки като теб !!!![]()
![]()
Коя била глупачката,щяла да го чака да се напие .... МОМИЧЕ ТИ НЕ СИ ДОБРЕ!!!! Как изобщо може да има хора като теб !!!!
Just haters make me famous! εĭз
Ужастна постъпка ! Ами ако ти беше на мястото на момичето ? Да, изчакай го да се напие ... комплекси !
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Ей аман от курви. Ако бях на местото на момичето , първо че щях да ти счупя главата , второ щях да скъсам с гаджето си и трето пак да ти счупя главата .. _)_
КИФЛА си....![]()
олеле, недай си Боже да имам такива приятелки![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
hubavo de, izkarahte me nai zlobnata i dolna kuchka, a az prosto go haresvam. Ne mislite li che toi mi dade nadejdi kato se celuvahme, a ili zabraviate che az vse pak go zabih. Kakto i da e. Veche niama znachenie tia mu prostimi sega se e zalepil za neia, bez neia nikude ne hodi. ili izliza s obshtite im fr . Ne moga da go dostigna. N e idva v kafeneto deto rabotia. Ujas mn mi e gadno. Onzi den mi se obadi i mi kaza che ne iska da me vijda ili chuva i da go ostavias na mira. Kakvo da pravia![]()
oлеле... без коментар![]()
абе момисли малко бе момиче!![]()
ако изобщо можеш
Бил е пиян, а рядко пияно момче се дърпа. И тя ти е една от най добрите приятелки??? Та ти приятелка ли се наричаш, бе?!?!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
хаха баси фр-то си ти като искаш да и земеш гаджето.. остай го човека само им разваляш отношениятатя би тряяло на тебе са сърди той човека ко е виновен ,че му са мяташ
![]()
Аз нямам думи, ама така ми се иска да ти тегля майните. Леле ако разбера, че някоя моя "приятелка" и махни тфа ми и "една от най-добрите" прай такива мизерий с мен и моя направо ще и главата новост за медицината... онова момиче явно има железна психика. А ти си просто е*и му майката. Земи се оправи малко и порасни. Баси глупостите м'чеее![]()
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
мии.. п0слушай я..м0мчета full ..нужн0 лии е мръсн0 да правиш...Първоначално написано от karkadeussss
И аз !Първоначално написано от chelsea
бтв: ти си супер , мега , ултра тъпа !
Поздрави.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Мисля че да се възползваш така от момчето е много гадно, защото на мъжкия пол по принцип им е трудно да си държат в гащите, а камо ли когато са пияни и мое си е мнението че не е трябвало да тичаш след него като виждаш, че си има гадже и да използваш моментната му слабост! Продължавай напред и това е просто го забрави!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
...Такамм според мене на всеки се случва когато човек харесва някой да не си контролира действията.Но в случая постъпката ти е доста глупава (като съдя по коментарите преди моя виждам че не си единствената която мисли така) Така че по-добре остави гаджето на "най-добрата" си приятелка.В случая май не е тя тъпачката.На нейно място и аз бих постъпила така.Моят съвет е да се извиниш и на момичето което наричаш "приятелка" ,както и на гаджето й,няма да е лошо да вземеш да пораснеш малко и да обмисляш повече действията си.
![]()
Няма лек за глупостта.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Мисля, че е достатъчно изчерпателно - точно, кратко и ясно =D>Първоначално написано от Whyniser
+ Това беше първото нещо което си помислихПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()