- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ?
Такаммм... Ето и историята:
Харесах си едно момче от по-горните класове. Сигурна съм, че си няма гадже обаче мен ме е супер много срам , да му призная какво чуствам![]()
Смятах да му го признай на деня на влюбените, но с всеки изминал ден губя надежда.Моля помогнете
![]()
![]()
![]()
Прочети "Продавач на надежда"
на Джани Родари.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
пийш едно и да видиш как ти идва силатаняма се плашеш моме..отиваш и го взимаш
Хм... а познавате ли сеако не се познавате лично защо не кажеш на някои ваши ощи познати да те запознаят с него
и може като се запознаете да се сближите малко и да му кажеш
![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
и ние как можем да ти помогнем![]()
аз знам 1 нещо което помага със задръжките и срама-алкохола![]()
ама ина4е само ти можеш да се справиш с този проблем-ние наистина няма какво да направим.само да ти кажа-ако си толкова срамежлива незнам дали ще си хванеш гадже някога![]()
I can't stop myself from loving you <3
еми няма и да разбереш преди да си пробвала..аз не те знам още какво чакаш...![]()
еми ако не те харесва по-добре да знаеш за да можеш да го забравиш и да продължиш напред.а ако те харесва-определено ще е много хубаво.без зна4ение какво ще стане-трябва да му кажеш,това е най-доброто решение,няма какво да губиш.успехПървоначално написано от kradinero
I can't stop myself from loving you <3
а бе кажи му пък ако не те харесва нишо не губишпоне след време няма да се чудиш кво е можело да стане а ще знаеш че си опитала
смело напред
![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Просто му кажи, че го харесваш и наблюдавай шоуто. Ако не се получи кажи, че си си правила майтап.![]()
Който играе печели. Всички са били на твое място когато са започнали някоя връзка, няма такива който не се притесняват. Това се нарича да си извоюваш любовта, да пребориш страха и да го направиш (да говориш с него). Успех.Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!