.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))

Какво да правя ?

Такаммм... Ето и историята:
    Харесах си едно момче от по-горните класове. Сигурна съм, че си няма гадже обаче мен ме е супер много срам , да му призная какво чуствам
    Смятах да му го признай на деня на влюбените, но с всеки изминал ден губя надежда. Моля помогнете

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Прочети "Продавач на надежда"
    на Джани Родари.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

пийш едно и да видиш как ти идва силата няма се плашеш моме..отиваш и го взимаш

Хм... а познавате ли се ако не се познавате лично защо не кажеш на някои ваши ощи познати да те запознаят с него и може като се запознаете да се сближите малко и да му кажеш
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Повече от фен
    Град
    Хаха... Да... Само че той е голям хуморист и незнам дали няма да ми отговори с някой шегичка А и незнам дали ваобще ме харесва

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от KpucuTo0o92
    Хм... а познавате ли се ако не се познавате лично защо не кажеш на някои ваши ощи познати да те запознаят с него и може като се запознаете да се сближите малко и да му кажеш
    Познаваме се да

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

и ние как можем да ти помогнем
    аз знам 1 нещо което помага със задръжките и срама-алкохола
    ама ина4е само ти можеш да се справиш с този проблем-ние наистина няма какво да направим.само да ти кажа-ако си толкова срамежлива незнам дали ще си хванеш гадже някога
    I can't stop myself from loving you <3

еми няма и да разбереш преди да си пробвала..аз не те знам още какво чакаш...

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    и ние как можем да ти помогнем
    аз знам 1 нещо което помага със задръжките и срама-алкохола
    ама ина4е само ти можеш да се справиш с този проблем-ние наистина няма какво да направим.само да ти кажа-ако си толкова срамежлива незнам дали ще си хванеш гадже някога
    Еми имала съм си гадже Но и момчето което харесвам е срамежливко като мен Всъщност ми вдъхнахте доста надеджа Мерси много

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Цитирай Първоначално написано от kradinero
    Хаха... Да... Само че той е голям хуморист и незнам дали няма да ми отговори с някой шегичка А и незнам дали ваобще ме харесва
    еми ако не те харесва по-добре да знаеш за да можеш да го забравиш и да продължиш напред.а ако те харесва-определено ще е много хубаво.без зна4ение какво ще стане-трябва да му кажеш,това е най-доброто решение,няма какво да губиш.успех
    I can't stop myself from loving you <3

а бе кажи му пък ако не те харесва нишо не губиш поне след време няма да се чудиш кво е можело да стане а ще знаеш че си опитала смело напред
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Повече от фен
    Град
    Уааау, много мерси на всички... Лелее много се вълнувам Мерси на всички, които ми помогнаха

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Просто му кажи, че го харесваш и наблюдавай шоуто. Ако не се получи кажи, че си си правила майтап.

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Просто му кажи, че го харесваш и наблюдавай шоуто. Ако не се получи кажи, че си си правила майтап.
    Който играе печели. Всички са били на твое място когато са започнали някоя връзка, няма такива който не се притесняват. Това се нарича да си извоюваш любовта, да пребориш страха и да го направиш (да говориш с него). Успех.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си