- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли приятели от класа?
Да 6 момичета сме си нещо като групичка,заедно сме и сме близки но много често се държат като ку*ки![]()
недорасли идиоти, никога не мога да им се довера, а и тази година ни е последна незнам да се радвам ли или да страдам
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Аз нямам... класът ми не ми харесва въобще.![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Ами.. всъщност да.. изградила съм си език на говорене със всеки един.. разбираме се, понякога изниква някой друг спор.. но нормално е- всеки човек има различни виждания за света и нещата около себе си![]()
Аз имам само една приятелка ИЗВЪН класа..Аз честно казано имам две приятелки..Едната в класа и една от бившият ми клас ;( ..Всички други са познати![]()
С пове4ето от класа се разбирам Супер!![]()
Имам 2-3Другите не ме кефят, а и май е взаимно
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ми, да, ама не са кой знае какви приятели xD
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Първоначално написано от Duvessa
Fall down seven times..
Stand up eight.
Ами да имам 6-7 по-близки приятели от класа,всъщност само с тях си се разбирам добре.А с 3-4 от тях сме заедно и на училище и след това.Смятам че приятелите от даскалото остават и след това.
![]()
![]()
![]()
Аз имам много при това
Моят клас е страхотен и си ги обичам всичко много ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
честно казано без 1-2ма човека класа ми е чуден ... не вс са ми фр ... просто добри познати![]()
Имам,четири приятелки от класа.С другите момичета сме в добри отношения(с някой изключения)![]()
Естествено,че имам.Много са луди и диви-много си ги обичам!![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Да,няма човек от класа ми със който да не се разбираме.![]()
С най-добрата ми приятелка сме в един клас... но ние си бяхме приятелки преди да станем съученички:P ... иначе.. да имам се с хора от класа ми
![]()