- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли приятели от класа?
уж имам
3-4 човека
Бившия ми клас беше такъв.Ще видим наесен с какви хора ще се падна.Първоначално написано от princess85
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Дам, и то много добри![]()
nicolepcd
От бившия да от настоящия не се знае още![]()
В моя клас сме малко на групички...има си групичка на 'зваздите'(кифли, скейтъри и гъзарчета....), групичка на чалгарите, групичка на по-бавните деца(не са изостанали нещо, а просто се държат глупаво), а останалите сме си нормални (с малки изключения) и си общуваме с всички...
а за приятели...може да се каже, че има хора, с които намирам за какво да говоря и са супер симпатични, споделям с тях и...са ми другарчета![]()
Първоначално написано от SuSamka
Bitch! >.<![]()
Аз завърших преди 2 години, но имам приятели от класа си, които са си останали такива и до днес и се виждаме много много често, всеки път, когато имаме възможност![]()
Най-добрите ми приятелки са от класа ми .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не. Най-верните ми приятели са ми от детството, от както съм се родила съм с тях. Пък тия от даскалото се менят.
Хич неми дреме дали ме харесват в новото даслаковажно е че имам доста приятели които не биха ме предали.
Най - д0брата ми приятелка е от класаИ до тук се свършва
С никой друг не искам близки отношения
![]()
![]()
Да, имам![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
имам приятели, които при първа възможност ме заебават... о, в такъв случай нямам![]()
Първоначално написано от gabi_94
2 момичета .. обаче
in defense of our dreams...
ами с повечето имам добри отношения,ама точно приятели не ги наричам,по скоро познати
не
Ам, да, всъщност. Както пише в профила ми - ние сме нек'фи рокзвезди![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
имам 7 са но поне знам че мога да разчиътам на тях и изфън учебно фреме![]()
Почти с целия мой клас сме приятели само 4-5 човека ме дразнят ама се разбираме някак си![]()
не точно![]()
Мда приятели сме почти сички... в класа сме 5 момичета и 19 момчета амм и 5-6 от момчетата само се делят некви здухани са и сичките други сме си приятели, пием си бира в градинката ала бала излизаме си..![]()