- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли приятели от класа?
Аз сега в новото даскалоМен не ме бива много в общуването и малко съм притеснен
![]()
истински не ;д но определено има с кого да си прекарвам времето и да ми е весело
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ми то и аз имам,но имам приятели които изпозват... Иначе в класа ми има повече от тези където използват[само към 10 човека + момчетата]![]()
![]()
![]()
![]()
Да, имам![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
аз пък се разбирам добре с по-голямата част от класа си![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Разбирам се с абсолютно всички в класа.2 от момичетата са ми най - добри приятелки.10 са ми много добри приятели ,, затова , че мисля че ИМАМ доста приятели от класа ми![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
В старото даскало бяхме една групичка от 6 човека, наистина бяхме големи приятели. Толкова много сме се смяли заедно, с тях ми беше страхотно, голям купон беше.Сега ще съм втора година в новото, първата не можах да се отпусна, ама се надявам тая година да се сприятеля и с новите.
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Попринцип от класа ми не са много хората,които отбягвам,но и приятели нямам много-броят се на 1та ръка,от които истински приятел ми е само един,но вече и в това не съм много сигурен.Иначе,хич да нее,има много хора,с които мога да вържа приказка,за убиване на време,но за приятели не ги имам
.
oт бившия ми клас бяхме групичка от 5 човека,много задружни.За новия клас не знам ..![]()
Доживотно над 10 човека.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Aз като влязох в новото даскало и нещо яко се сдухах сред вси4ките умници и осъзнах,4е без старите си фр аз не мога да се справям...или поне ме беше шубе.Аз съм си виновна,4е не се приспособих и сега съжалявамНадявам се оба4е тази есен да се отпусна ве4е,поне ще опитвам, защото без фр,у4илището наистина е мъ4илище
![]()
![]()
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Първата година когато влязах в новото даскало си мислих че едвали не старите съученици ще си останат единствените ми приятели. Сега 3 години по-късно мога да кажа че момчетата от класа са ми много по-добри приятели от старите съученици въпреки това уважавам всички![]()
Имам се със всички от класа,2-3ма не ги трая ама не проблем...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Разбирах се с всички от стария си клас и с никого не съм се карала кой знае колко.Но ако говорим за истинско приятелство има само едно момиче, на което много държа.
За новия клас вече не знам ...
не мисля 4е си странна само заради това а аз имам приятели от класа досат притова ааа тия от твоя клас да не са некви зубари а![]()
Има някви с които си говорим и излизамено определено не са ми чак толкова добри приятели...
С целия клас се разбирам. С 2 сме най - добри приятелки, в училище се движим 4, с още едно момиче... С 4-те момчета също сме си добри приятели.![]()
Говоря си с всички,но не съм приятелка на никоя (понеже сме само момичета) Освен може би на момичето с което седя ^^ С нея си се разбираме,обикаляме си из мола (най-вече заради ескалаторите ^^),из центъра,из квартала,басейни,простеем си заедно,обсъждаме обкръжението...абе момичешки работи
^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Имам, най-добрата ми приятелка ми е съученичка..но с повечето само си говорим по общи теми и на някой друг да споделя нещо по-лично..![]()
повечето ми приятели са от класа.
просто сме преживели толкова много неща заедно.
нямам как да не се сприателиш с някой с който прекарваш 1\2 от времето,освен ако не си някъф пълен идиот![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Имам там някакви...![]()
Намират се![]()
Don't worry, be happy!
Не...
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.