- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли приятели от класа?
Еми сега ще съм 8-ми клас и ще ги видя какво представляват. Иначе в досегашния ми клас точно 2 момичета, на които мога да разчитам, а момчетата - пълни кретени (с едно изключение).
^^ I'm still waiting for tomorrow
Tired of living in yesterday..
Не.Въпреки,че съм момиче до-добре се разбирам с момчетата от моя клас.По-добре е -без преструвки,цапаници и клюкарстване-просто се веселим.
<3forbidden taste is the sweetest<3
+ 1Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Чоwек е щаsтлiw, когаtо пrиtежаwа tоwа, кoеtо саm оbича, а nе тоwа коеtо дrугiте хаrесwат.. (flower)
![]()
От бившия клас така и не успях за 7 години да се сприятеля с някой. Разбирам се с всички, но приятели нямам. Има няколко момичета с които повече сме се движили насам-натам, но само толкова. Не ми е приятно с повечето и не съм ги търсила за нищо.
Надявам се поне в новия клас да намеря повече приятни хора![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ами от бившия ми клас имаше само едно момиче което ми беше приятелка! Просто останалите момичета бяха много надути и не понасяха да бъдат с някой който не гледа през 10 минути гримът си!А и не мисля че е нужно на 15 години да слагаш много грим и то на училище
![]()
Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!
http://angel4etogeri.blogspot.com/
не
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
мм в старото ми дск беше ацкото просту ...
ама сега новоне познавам никого .. малко плашещо ...
ще видим как ще е .... 4акам с нетърпение септември месец![]()
С всички се разбирам много добре, нямам лошо взаимоотношения с никого, класът ми е чудесен, всички си помагаме и мога да кажа, че това е най-добрият клас, в който са ме слагалиДали имам приятели - да, определено !
![]()
Първоначално написано от mrtn
![]()
...it's the first day of the rest of your life!![]()
![]()
![]()
Ееее как бе човек... с все един от тия 30 човека (да кажем) ще си допадате поне малко! Аз имам много приятели от класа да речем!Първоначално написано от la_loba_mariana
Имах,даже с двама останахме приятели и в живота!Сега си разчитаме един на друг ,просто трябва да попаднеш на хора.
Все пак хората са казали ,че даскалото намира най-добрите приятели.
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
да бе,да ми видите класаа уж се води,че учим в елитно училище..блах
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
ми разбирам се с почти всички от класа ,но не мога да нарека почти никои приятел ,леко съм чувствителна на тази тема след като едни уж приятелки (съученички) ми забиха нож в гърба,но с наи-добрата ми приятелка сме в един клас от 5 клас в началото бяхме само здравеи здрасти ама в седми клас когато горе споменатите ме прецакаха зехме да се зближаваме и сега в гимназията мога да кажа че наистина ми е френд и че няма ме прецака нито пък аз нея
досега не съм имала от класа приятели, щото все съм попадала на идиотино сега новото даскало се надявам да е различно
![]()