- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А ако приятеля ти е по-висок от теб?!
И какво от това?
Защо се захващаш за този дребен детайл?По-висока си от него и няма как да се променят нещата /в случай, че той не порасне, не стане цирков артист-да ходи на кукили или не обуе токчета-последното е най-малко вероятно, предполагам/
Не се вманиачавай и недей да мислиш за въпросните 4-5 сантиметра.Не са толкова много, а дори и да бяха повече, в случай че се разбирате и всичко е окей, не мисля, че щяха да бъдат определящи.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
abe kwo govorish ti be lelelelel kwo kat e po nisuk ot tebe ako go obichash kwo ti puka priqtelkiteti i drygite kwo she govorat q ne se izlagai ili tolko go obichash :X:X kak moe da te ee sram i da ti puka kwo she kajat drygite
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
За 4-ри 5 см. правиш проблем....омг.....![]()
![]()
4-5 сантиметра почти не личат ; )) А и като си го харесала какво значи ' срам ме е да не ни видят ' ??
Stay up all night with the stars *
Ооох лелее... и къв ти е проблема че е по нисък голяма работа...Ти го харесваш заради характера или височината му... не живей за чуждото мнение...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
щом като въобще се замисляш за тази дребна подробност, за любов и дума не може да става! преглътни предразсъдъците си
Ами аз лично не бих ходила с момче,което е по-ниско от мен.(Е,научих се никога да не казвам никога за нищо,ама поне на този етап мисля,че не бих)
Лично АЗ няма да се чувствам добре,просто ми харесва да е по-висок и точка.Но не бих си помислила нищо лошо ако видя такава двойка![]()
За вас съм повърхностна за това изказване...Ок,няма проблем.Нали вие до сега обеснявахте как не трябва да ни пука за чуждото мнение,ами и мене не ме грее за вашето мнение![]()
![]()
Ами тръгнете. Може да му дойде апетит и да порастне ...![]()
![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Е,за мен не са проблем...Първоначално написано от Davitrov
![]()
ami az sum imala takuv priqtel predi 3 godini nqkude....be6e me sram vqrno...no ima li liubov-drugoto ostava na zaden plan...podigravki,gluposti...ne obru6tai vnimanie i si gledai kefa...6toto ako si gubi6 vreme da se 4udi6 za mnenieto na ostanalite,sled vreme 6te sujalqva6....taka 4e si jivei jivota i da ne ti puka kvo mislqt ostanalite....ot li4en opit ti go kazvam!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Ми няма да носиш токчета и такам...![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Мъжете се били комплексирали от по-високи момичета, глупости.
Това си е комплекс почти изцяло на жените,да искат някъв специфичен ръст на половинката си. Не че нещо ,ама повечето мъже с удоволствие биха тръгнали с "дългокраката кака".
Да не ти пука. Много по-красиво изглежда отстрани да видиш ниско момче с високо момиче,защото значи,че и двамата си се кефят без значение от околните.
Здраве да еА ако той е на около 15-16, има още да расте, така че ще те настигне
![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от venom0706
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Щом са само 4-5 см. няма проблеми споко
Хич да не ти пука за чуждото мнение - някои хора винаги гледат как да изкоментират някого негативно без значение за какво става на въпрос... така че споко-не е проблем
не се срамувай от нищо... и не се влияй от хорспоко мнение! аз пък имам др малък проблем... приятеля ми е почти 2 метрама ко да прайш... един ток и сме супер двойка
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Може отстрани да не изглежда много добре,но в крайна сметка ако си допадате по всички други критерии не виждам къде е проблема. Аз съм виждала подобен случай с мои приятел и приятелка и разликата в ръстовете е по-фрапираща,това не пречи да са си заедно и да се обичат![]()
Успех !
What is the different between the genius and stupidity?Genius has limits!
Подкрепям !!Първоначално написано от vivteen
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Това е просто смешно.![]()
Тези,които се смеят на такива неща са комплексари.![]()
За мен никак не е проблем..![]()
Гледай си гаджето и не се притеснявай за разликата във височината.. не на целия свят ще си в устата![]()
Бившето ми гадже беше с доооста по-нисък от мен, но не ми пукаше. Всички ни гледаха тъпо ама си го обичах много. Не трябва да ти прави впечтление след време хората просто свикват и когато видят, че наистина се обичате не мисля, че някой ще ви каже нещо. Успех![]()
Не мисля че трябва да се притесняваш..разликата не е голяма,а и не си заслужада да зарежеш човек,с който се разбираш само заради това.Не ходи с токчета когато сте заедно за да не стане голяма разликата във височините ви![]()