- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А ако приятеля ти е по-висок от теб?!
точно заради този проблем аз се отчуждих от едно момче..
просто момчето треа да е по-високо
ама ти си преценяваш..
Няма смисал да се срамуваш от това ако наистина даржиш на него не би се срамувала от това което е,а пак след време може да се издалжи![]()
е, добре, аз като съм 1,90тва добре ли е или не
![]()
Това са глупости. Бъди си с момчето. Щом го искаш, не виждам как това е фактор.
И ако може да е 2 и 10,здравеняк,забавен,чарове ,три висши от харвард,ролс ройса,подаръците,къщата в маями и да не говориме модната линия и грамадния ЧЕП дето може да си го навие три пъти около кръста и е дебел като хамбугрски салам.
Нема го тоя
гадно е .. въпреки всичко като това те притеснява сигурно ще се отчуждиш малко по малко..но все пак опитай - може пък да си заслужава да пеглътнеш този фактуспех
U pLay tHe gAme 0r U waLk awAy..
Аве кво ти пука за хорското мнение ???Ръста няма значение,щом има любов!!!
tAke a dIrty pIcture![]()
Мен това не би ме притеснявало![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Точно.Ръста няма значение.Не трябва да ти пука за хорското мнение.Това е само тровене на нерви.Бъдете заедно,щом си пасвате.Не можеш да губиш,заради едни пикливи 3-4 сантиметра...![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Не мисля, че някакви си 3-4 сантиметра трябва да те притесняват![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Е, айде сега, ако се обичате, няма некви 4-5см. да са ви проблем![]()
nicolepcd
да кажеш че ти си по-висока от него с 4-5 см. да ама ....не виждамзащо се вълнуваш толкова
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
Споко бе.Тия 5 см не са нещо фрапиращо,нали ви е яко заедно.Тва е важното.![]()
Иначе аз такива проблеми нямам.Не съм ходила с момчета по-ниски от мене.Ама то при ръст 1.60 нормално.![]()
Добре бе не ви ли писна от това "какво ще кажат хората"?! Не е ли по-важно, какво чувстваш? Стига глупости щом те радва вземай си го и не му мисли!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
+Първоначално написано от Re5peC7
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Емиии аз съм висок 175 см, а приятелката ми е 185 и какво ? В леглото всички са равни![]()
Голяма работа като е по-нисък.
В началото така ще ти се струва - голяма - разликата.
Не носи токчета като си с него
Ще видиш, че след няколко месеца, няма да ти прави никакво впечатление разликата в ръста ви![]()
Да не те вълнува чуждото мнение-нали те не ходят с него,а ти ако някой нещо ти намекне спукваш от нарежданки и си заминаваш!Чуждото мнение не трябва да ти влияе!
вай мн си тъпа 4естно,да ти имам проблема![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не става въпрос толкова за хорското мнение, по-скоро за това, че тя се чувства дискомфортно с него. Щом толкова те притеснява, по-добре би било да прекартите връзката си.
Ами чесно казано не е особенно приятноаз съм висока 1.76 и това ВИНАГИ е било проблем за мен...винаги ми е било комплекс че всичките ми приятелки с изключение на 2-3 са по-ниски от мен
![]()
Имала съм приятел който е бил с около 5 см по-нисък от мен...и не съм се срамувала от него а от себе си и от това че съм толкова висока,но въпреки това не го оставих заради това нещо...Незнам дали някое от момичетата тук има такъв проблем,но на мен не ми е особенно приятно,че съм висока колкото почти всички момчета които познавам или от някои даже по-висока...
![]()
![]()
![]()
![]()
Moito si e moe...chujdoto obsht0