.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89
    Намери от какво да се притесняваш....
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    В думите на хората ;)
    Щом ще те е срам ако те види някой с него няма да се влюбиш....вярваи ми...

Супер фен Аватара на gabsit000
    незнам ..но аз никога не бих тръгнала с по-ниско от мен момче..всичките ми гаджета или момчета с които сам излизала са били по високи от мен... ама за 3-4-5 см да правиш просблем...няма смисъл просто

WHAT THE HELL?!? кво ти пука че бил по-нискък ако се обичате тва изобщо няма да ти пречи
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз съм по ниска от него той е горе долу 1 глава по висок от мен,но това не ми пречи харесвам си го такъв

Цитирай Първоначално написано от sku
    Е перфектно те разбирам!
    Мъжете се комплескират ако си по-висока от тях...И са не ми казвайте че не е така защото съм си говорила на тая тема и са си казвали
    Доказано е,че проблемът,свързан с ръста(по-нисък ръст на мъжа), е проблем на повечето жени,не на повечето мъже. Попаднала си на силно комплексирани мъже.

Съжалявам за израза,ама тва е малко като размера на гърдите при жените. Има такива,които са способни да го игнорират,има такива,които без някаква даденост не могат да си хванат представител на срещуположния пол.

Град
    с.Търкулни Буркан

Re: А ако приятеля ти е по-висок от теб?!

Цитирай Първоначално написано от crazyf
    И чесно казано ще ме е срам, ако някои от приятелките ми ни види заедно. На мое място как бихте постъпили?!
    Ми аз ако бях на твое място, щях да си отрежа краката.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ако всички праеха проблем за ръста... баси, аз щях да си умра ерген :P досега не съм виждал по-високо момиче от мене... и не съм срещал момиче, което да се комплексира от прекалено високи момчета... пф, по-ското обратното

Майко мила!
    ElinoOor

пффф моя приятел също беше с 4-5 см по нисък от мен това трябва да значи че е нещо по-малко от мен ли еми никой не избира колко висок да се роди а и ако го обичаш това няма да ти е проблем
    LoVe iS tHe aNsWeR

Супер фен Аватара на gabsit000
    аз си мисля...че не го харесваш много,много това момче..значи ако ти си изпитваш силни чувства към него..това ще е последното нещо за,което ще мисли..колко сантиметра е по-нисък от тебе..

Хех,проблема не е толкоз голям,не се впрягай
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Не трябва да те бърка това, не мисля че разликата е толкова голяма просто няма да се набива на очи. А щом ще те е срам, не се занимавай с него
    Your eyes bright blue as the sky
    Deeper than the sea
    Warm as the sun

Цитирай Първоначално написано от bleeding_mascara
    Щом отношенията са ви ОК, зарежи ръста. Не си заслужава за такава дреболия да се тревожиш
    Да..пък и кфо ти пука за мнението на другите!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си