- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А ако приятеля ти е по-висок от теб?!
Намери от какво да се притесняваш....
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Щом ще те е срам ако те види някой с него няма да се влюбиш....вярваи ми...
незнам ..но аз никога не бих тръгнала с по-ниско от мен момче..всичките ми гаджета или момчета с които сам излизала са били по високи от мен... ама за 3-4-5 см да правиш просблем...няма смисъл просто![]()
WHAT THE HELL?!? кво ти пука че бил по-нискък ако се обичате тва изобщо няма да ти пречи
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
аз съм по ниска от него той е горе долу 1 глава по висок от мен,но това не ми пречи харесвам си го такъв![]()
Доказано е,че проблемът,свързан с ръста(по-нисък ръст на мъжа), е проблем на повечето жени,не на повечето мъже. Попаднала си на силно комплексирани мъже.Първоначално написано от sku
Съжалявам за израза,ама тва е малко като размера на гърдите при жените. Има такива,които са способни да го игнорират,има такива,които без някаква даденост не могат да си хванат представител на срещуположния пол.
Ми аз ако бях на твое място, щях да си отрежа краката.Първоначално написано от crazyf
ако всички праеха проблем за ръста... баси, аз щях да си умра ерген :P досега не съм виждал по-високо момиче от мене... и не съм срещал момиче, което да се комплексира от прекалено високи момчета... пф, по-ското обратното![]()
пффф моя приятел също беше с 4-5 см по нисък от мен това трябва да значи че е нещо по-малко от мен ли еми никой не избира колко висок да се роди а и ако го обичаш това няма да ти е проблем
LoVe iS tHe aNsWeR
аз си мисля...че не го харесваш много,много това момче..значи ако ти си изпитваш силни чувства към него..това ще е последното нещо за,което ще мисли..колко сантиметра е по-нисък от тебе..
Хех,проблема не е толкоз голям,не се впрягай![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Не трябва да те бърка това, не мисля че разликата е толкова голяма просто няма да се набива на очи. А щом ще те е срам, не се занимавай с него![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
Да..пък и кфо ти пука за мнението на другите!Първоначално написано от bleeding_mascara
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!