- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем с презервативите :(
добър вечер,
с приятелката ми имаме проблем с презервативите...или по точно аз го имамкогато си го сложа и в повечето случей се получава нещо така че аз нечуствам нищо....незнам дали сте ме разбрали но аз смятам че ако успея да си намеря по-големи презервативи може да ми се реши проблема някой ако знае какъв вид презервативи има по-големи (марка) и от къде мога да си ги намеря ще бъда мн благодарен(търсил съм в мн мн аптеки,пикадили и по големи супер маркети) става дума за варна!
не е проблема с размера на презарватива.Със презарватив винаги удоволствието се притъпява.Каквито и да си вземеш ще е без ефект
е да ама може да са му малки и да му пристягат ти кой размер си ползвал досега?
и аз не мисля, че е от размера на презервативите.пробвай durex ultra thin
знам че с презерватив се притапява усещането(на 20 съм не ча са мн но отчитам че не съм на 15) и досега съм позлвал durex....всичките видове съм ги взимал но те горе-долу са със еднакви размери и нямаше разлика.Аз като казвам че нечуствам нищо това значи абсолютно нищо даже почва да ми пада...презерватива прилепва изсяло по главичката...
Vitalis extra large probvai
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Сложи си балон от най-големите, големохуец.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
като ти чета мненията само бисериjavascript:emoticon('Първоначално написано от SoAfraid
') пускаш
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
1.Нека тя да приеме противозачатъчни и го правете без,ако тя е склонна да ги пие.
2.Правете го без,ако имаш доверие в самоконтрола си и тя е съгласна.
3.Купете подходящата марка кондом,която ще задоволи потребностите ви.
Ако почнеш от първия път с презерватив добре, обаче да си правил без и да почнеш със... трудна работа да ти е хубаво. Моя приятел каза че ако сексът без презерватив е 10 в скалата от едно до 10, този с презерватив е 3. Прави си сметката...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
еми примерно има вариант ние така правиме.правиме го без и примерно той като се усети,че ще свърши слагаме колкото за сигурност и това е вариант.ама пак опира до това да можеш да се контролираш