- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища във Варна
oo i ti si ot 1vaПървоначално написано от dezito1
be da ti kaja i pri nemskite paralelki e golqmo u4ene daje moje bi nas ni tormozqt pove4e
![]()
Ами....чакай и аз да си напрая малко реклама на даскалото..ако желаеш да научиш добре език може да влезеш в 1-ва. Не тормозят чак толкова, е освен по някои предмети..... А езика ще си го научиш добре, стига да искаш. Пък ако влезеш там ще сме и в едно и също училище.
![]()
То хубаво , ама тормоза![]()
Ами в Икономето случайно да знаете кви специалности има, там поне и бала не е много голям
![]()
![]()
![]()
Има ли училище във Варна, в което мога да вляза след 8 клас и да уча език?
Не по 3-4 часа на седмица, а както в езикова гимназия?
Абе какво икономе те е погнало тебе - там влизат най- дивите и изпаднали селяни и се влиза с тройки. Предполагам, че и не учат много. Мислех, че искаш да учиш в елитно училищеПървоначално написано от LigLaTaa
!!!А то е и икономика- какъв английски си мислиш, че ще научиш там... След 7ми клас с 3-ка ще те вземат, а след 8ми и без изпит само по диплома ще влезеш. В елитните училища не случайно се учи повече, оценките от изпитите са по високи и т.н. - то името им само говори> Но изборът си е твой все - пак. (п.п може би не трябваше толкова да се вживявам, но просто се дразня на хора, които си мислят, че ще научат език в др. училище, не в езикова.
![]()
и аз съм на тва мнение, и точно за това искам да вляза някъде, където да го уча хубаво, но явно няма след 8 класПървоначално написано от :}{}aNi{}{:
добре де .. вии ся искате. . това онова .. искате да се научите не знам си какво .. като сте 7 ми клас .. нормално с това ви пълнят главите .. и това слушате по цял ден .. обаче като станете .. 9-10 клас .. и започнете с кафенцата .. приятелите/ките .. и бягане от даскало не сядане над учебниците .. мислете и за напред какво ще правите .. аз съм в Ткк ( понастоящем ВМГ " св Николай чудотворец" мога да кажа че даскалото .. е върха .. почти не ходя .. а имам 4 ки и 5 ци![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<