.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Цистит

Цистит

Здравейте ! В тази тема пишете начини за предпазване от цистит ..Момичета с хроничен цистит, ще ви помоля да опишете симптомите си подробно, защото и аз имах ..излекувах се и мисля, че сега пак имам. Затова утре съм на лекар! Мерси предварително .. Споделете вие как се борите с/у цистита ..
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    С пиене на мноого вода, а и от две години почнах да нося боди, като застуди, не е плътно, но топли

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Преди секс карайте партньорите си да си вземат душ и старателно да мият *палавника*!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    Град
    Констанц
    ако се разровиш малко из раздела ще видиш ,че има поне 10 подобни теми....

а иначе е важно да се обличаш топло, да потдържаш добра хигиена, да пиеш много течности ( препорачва се чай от мечо грозде , също и всичко свързано с червена боровинка...), след лечение с антибиотик се прави задължително повторно изследване на урината..., след секс ходи възможно най- бързо до тоалетна и в най- краен случай трябва и партньорът да се изследва, дори да няма симптоми.
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Ами моите симптоми са често уриниране,парене при уриниране и чувство,че задържам урина,макар че съм уринирала точно преди 1 минута.Както казаха много течности,никакво солено и кисело,краката и кръстта на топло и добра хигиена при секс.Мен тези неща ми помагат,макар че и моя е хроничен пролет и есен

Ми аз имам цистити и днес бях на лекар!НАЙ-ДОБЖРЕ Е ДА СЕ ИДЕ НА ЛЕКАР И ДА НЕ С ЕЛЕКУВАШ САМА!А и то лекаря поне нищо не ти прави-поне при мойта лекарка неска като отидах ми даде една чашка, изчишках се в тоалетната на болницата и и я дадох, сложи вътре едно тестче и ми каза, че имам цистит и ми даде хапчета и чай.И за това по добре е да се иде на лекар, но все пак ти ще ходиш де. Успех.Иначе забравих да кажа-при мене симптомите са-кръв в урината, често уриниране, лека болка при уриниране.

аз от миналата година някъде имам и си купувам ЦИСТОН и ми помага и нося боди също така зада не ме боли после...a почна със болки нз къде точно е ама се 1 е в бъбреците или в кръста и мнго ме болеше и пиих и мечо грозде (чай) и некви др хапчета докато не прочетох за ЦИСТОН и такам
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    и Уринал също помага,но все пак мисля че е по добре с хапчета изписани от лекар след преглед

Град
    Велик0 Търн0в0
    амии и аз имам цистит и се появява в наачалото на зимата носи памучно боди , пии повече течности и се консултирай с лекар .. (мисля че беше споменала , че ще ходиш) . Аз лично пих учинал и за около 2 седмици при добро пазене минава Иначе чувството е отвратително

Практикуването на анален секс много често води до цистит.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си