- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- омръзват ми... :S
Това Габи, е защото те не са имали ШИШЧЕТА!Първоначално написано от Ou7taControL
![]()
пссст..
еми не ... влюбя ли се много трудно ми омръзва човека до мен,по скоро аз на него му омръзвамПървоначално написано от s3xy
♥ I trusted you.. my mistake ♥
Ами то винаги е интересно да преследваш някого тайно да го обичаш...ама получиш ли го и се губи тръпката
При всички е така....
ммкейПървоначално написано от I_Know
![]()
Много ясно че ще омръзват не може се с 1 човек аз например преди да си тръгна с момиче и казвам че такива влюбвания и простотий да няма ако иска да си ходи дреме ми на шмайзера искам да си иживея годините до 30 без да си разбивам сърцето заради някви глупави неща, след тва като ми дойде времето за семейство тогава ще се влюбвам
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Нема се плашиш. Това е така докато дупето ти е още малко и имаш невинен фейс... Като прехвърлиш 27-8 ще има да жадуваш за еб*ч ама нема много много да те "ебават"...Първоначално написано от s3xy
![]()
Жената шофьор е като падащата звезда - ти я виждаш, тя тебе не!
http://www.teenproblem.net/teenid/Crush
ами защото не си влюбена... очевидно
someone else...
Да, винаги се сличва!Не знам защо...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Абе туй е като play station 2 , много та зарибява ама кат врътнеш играта става безинтересенПървоначално написано от s3xy
![]()
Оооо тва ми е най-големия номер...Затова някои момчета мн са си патили от мен...
Да случвало ми се е ... за мен така е по добре отколкото да се мяташ не всеки вотри... подбирай и когато харесаш някой много силно ще видиш че няма да се появи чувството "безинтересност" ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Оф..глупости... (с извинение ама) туй са к*рвенски работи. Или го искаш или не, тръпка флирт - ясно. За да си с него трябва да има нещо повече, а ако има нещо повече не може да си "изконсумирате" връзката и да тои писне...
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
ЪЪЪЪъъъъъъ Да те питам въобще знаеш ли какво точно искаш.
Сега си връткаш, после теб те врътват и така докато ти писне.
Вземи малко се поогледай, не всичко е вечно - ама това твойто е нямам думи.
Бла-бла-бла-бла
много пъти ми се е случвало![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Тя до 27-28 толкова густо ще си е направила маина, че после презспокоино може да чете книги до края на дните си !Плюс това за една жена винаги има мъже !Първоначално написано от Crush
случвало ми се е, ма в последствие разбирам, че изобщо не съм го харесвало толкова колкото съм предполагала.
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
+1Първоначално написано от s3xy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
it's trueПървоначално написано от I_Know
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg