.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Re: омръзват ми... :S

Цитирай Първоначално написано от Ou7taControL
    slu4valo mi se e

edna fr haresvashe ludo edin, trugnaha, i sled 2 dena vika 4e we4e ne go iska
    Това Габи, е защото те не са имали ШИШЧЕТА!
    пссст..

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от s3xy
    хей хора не мислех че ше пиша тук ама ей ме на проблема е че докато харесвам някое момче сичко е супер, има сексуално напрежение, абе велико е, в момента в който "го получа" ми омръзва изключително мн при вас случва ли се?
    еми не ... влюбя ли се много трудно ми омръзва човека до мен,по скоро аз на него му омръзвам
    ♥ I trusted you.. my mistake ♥

Ами то винаги е интересно да преследваш някого тайно да го обичаш... ама получиш ли го и се губи тръпката При всички е така....

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от I_Know
    Ами то винаги е интересно да преследваш някого тайно да го обичаш... ама получиш ли го и се губи тръпката При всички е така....
    ммкей

Голям фен Аватара на scyLLa
    Много ясно че ще омръзват не може се с 1 човек аз например преди да си тръгна с момиче и казвам че такива влюбвания и простотий да няма ако иска да си ходи дреме ми на шмайзера искам да си иживея годините до 30 без да си разбивам сърцето заради някви глупави неща, след тва като ми дойде времето за семейство тогава ще се влюбвам
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

хей хора не мислех че ше пиша тук ама ей ме на проблема е че докато харесвам някое момче сичко е супер, има сексуално напрежение, абе велико е, в момента в който "го получа" ми омръзва изключително мн при вас случва ли се?
    Нема се плашиш. Това е така докато дупето ти е още малко и имаш невинен фейс... Като прехвърлиш 27-8 ще има да жадуваш за еб*ч ама нема много много да те "ебават"...
    Жената шофьор е като падащата звезда - ти я виждаш, тя тебе не!

http://www.teenproblem.net/teenid/Crush

Град
    In Devil's Castle
    ами защото не си влюбена... очевидно
    someone else...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Да, винаги се сличва! Не знам защо...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на suantito

Абе туй е като play station 2 , много та зарибява ама кат врътнеш играта става безинтересен

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Мега фен Аватара на Hilary_
    Оооо тва ми е най-големия номер... Затова някои момчета мн са си патили от мен... Да случвало ми се е ... за мен така е по добре отколкото да се мяташ не всеки вотри... подбирай и когато харесаш някой много силно ще видиш че няма да се появи чувството "безинтересност" ...

Оф..глупости... (с извинение ама) туй са к*рвенски работи. Или го искаш или не, тръпка флирт - ясно. За да си с него трябва да има нещо повече, а ако има нещо повече не може да си "изконсумирате" връзката и да тои писне...
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Град
    София

bla bla

ЪЪЪЪъъъъъъ Да те питам въобще знаеш ли какво точно искаш.
    Сега си връткаш, после теб те врътват и така докато ти писне.
    Вземи малко се поогледай, не всичко е вечно - ама това твойто е нямам думи.
    Бла-бла-бла-бла

Град
    < 33
    много пъти ми се е случвало
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    •••Пловдив•••

Цитирай Първоначално написано от Crush
    Нема се плашиш. Това е така докато дупето ти е още малко и имаш невинен фейс... Като прехвърлиш 27-8 ще има да жадуваш за еб*ч ама нема много много да те "ебават"...
    Тя до 27-28 толкова густо ще си е направила маина, че после презспокоино може да чете книги до края на дните си !Плюс това за една жена винаги има мъже !

Град
    Hate City Sofia.
    случвало ми се е, ма в последствие разбирам, че изобщо не съм го харесвало толкова колкото съм предполагала.
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

+1

Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Цитирай Първоначално написано от I_Know
    it's true
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си