Zdraveite, izchetoh dosta ot razdela za lubovta s nadejda da otkriq i neshto po moq problem, no uvi ne namerih.Imam vrazka blizo 3 godini i skoro vzehme reshenie da se razdelim zashtoto vrazkata ni zatormozqva i dvama ni.Problemite ne otsastvat ot kakto sme se sabrali i to vinagi za malki neshta, no kakto znaete chashata preliva.Ot blizo mesec se razdelqme i pak se sabirame s nadejdata, che neshtata shte se promenqt.Kato kazvam mesec razbirate za kolko kratki periodi e bilo pak i dvamata sme mnogo ama mnogo inat.Za neshto savsem malko zapochvame jestoko da se karame i da tarsim vinata edin v drug bez da ignorirame problema pravim ot muhata slon.I dvamata nqmame sila da prodaljim vrazkata i da davame kakvoto i da bilo.Za tezi 3 godni minahme prez mnogo trudni momenti i neblagopriqtni situacii.Sega veche sqkash sme se izcherpali edin kam drug, a nai tejkoto e che i na dvama ni tova e pyrvata lubov znaete za kakvo stava duma strassta jelanieto razgovori mechti planove obeshtaniq :] vsichki tezi momenti nahluvat v edin mig i togava kolkoto i da sym ubeden che trqbva da se razdelim se zamislqm dali nqma da napravim ogromna greshka....Nesym ot horata koito obichat da spodelqt i da tarsqt uteha v okolnite, no v momenta celiqt svqt e siv v ochite mi, a tova koeto me e radvalo do sega e na pyt da izchezne.Ot kakto sreshtnah tova momiche vsichko se promeni az se promenih korenno predi nikoga nesym vqrval che ima lubov ili sashtestvuva neshto podobno nesym mislil che shte doide den v koito shte se chuvstvam bezsilen i nepotreben za samiq sebe si.Moje bi pisha malko neorientirovano no ne moga da si podredq mislite.Nesym mislil che shte doide tozi moment nesym mislil daje che shte sym tolkova slab.Bili sme na paga na razdqlata mnogo pyti i taka i ne sme posmqvali da se razdelim naistina, no tozi pat sqkash e rezlichno....iskam da zabravq kakvo e bilo iskam vsichko da izchezne sqkash nikoga ne e sashtestvuvalo.3 godini vseki den zaedno.Bili sme dalech edin ot drug ne po nashe reshenie a zashtoto taka se e nalagalo.Obarkan sam predstoi ni da se vidim, a ne znam dali taka nqma da stane oshte po trudno.dali sme vzeli pravelnoto reshenie ili prosto i dvamata sme ujasno obarkani.
т.7
krem4et0